Primesti cunostinte si sustii proiecte culturale locale

0

gratuitor, comunitatea online care promoveaza accesul liber la cultura, educatie si alte proiecte fara etichete de pret, declara luna martie – luna cunoasterii, oferind publicului acces gratuit la o serie de cursuri care in mod normal au un cost atasat.

In Luna Cunoasterii la gratuitor primesti cunostinte si sustii proiecte culturale locale. Vrem sa va trimitem pe cel putin 50 dintre voi la cursuri, training-uri, ateliere si alte evenimente de dezvoltare personala si profesionala.

Treaba e simpla. Partenerii nostri va pun la dispozitie aceste cursuri, in mod gratuit, dar, alaturi de noi, va incurajeaza sa sustineti una dintre cauzele in care ei cred. Am ales doua proiecte culturale, care au nevoie de sprijinul nostru.

Oferim astfel invitatii gratuite la cursuri de calitate de filosofie si psihologie, branding, foto, grafica publicitara, web design, pictura, astronomie, tehnici si strategii de vanzare, NLP, dezvoltare emotionala, dezvoltare personala prin teatru si improvizatie.

Cursurile sunt oferite gratuit de catre partenerii nostri care s-au alaturat initiativei gratuitor. Alaturi de noi, isi arata suportul pentru proiectele culturale locale, invitand cititorii sa sustina in masura in care pot Fundatia George Enescu si Roaba de Cultura.

Pana acum, cei care s-au alaturat acestui demers, care ne impartasesc crezul si care ofera gratuit locurile la curs pentru ca tu sa poti sustine proiectele culturale locale sunt: Fundatia Calea Victoriei, Avantaj Consulting, Photolife, Asociatia Culturala Noua Acropola, Create.Act.Enjoy, Centrul de arta MORA, Institutul pentru Ferificire, Calatorii prin Sunet.

In prima saptamana a campaniei am oferit 17 locuri la cursuri de branding personal, astronomie si filosofie in principalele orase din tara: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Constanta.

Saptamana aceasta oferim invitatii la cursuri de grafica publicitara, design si DTP (incepatori şi avansati), filosofie si psihologie, pictura pe basorelief pentru copii, cursuri de initiere in fotografie sau de fotografie in natura.

Mai multe detalii despre cursurile oferite si partenerii nostri sunt disponibile pe pagina campaniei: http://gratuitor.ro/campanii/luna-cunoasterii.

Asa ca, draga cititorule, primeste cunostinte si da mai departe sustinerea ta! 🙂 

Despre cauze:

Fundatia George Enescu

Fundatia George Enescu sustine valorile culturale romanesti si urmareste integrarea lor in circuitul artistic international. Astfel, organizeaza, creeaza si sustine evenimente unde participa unele dintre cele mai importante personalitati ale scenei muzicale mondiale si nationale.

Unul dintre cele mai interesante proiecte ale fundatiei este “Classic For Business” care duce muzica in mediul de afaceri. Reuseste astfel sa ofere o gura de aer proaspat in viata plina de presiune a angajatului zilelor noastre.

Hai sa ii ajutam pe prietenii nostri de la Fundatia George Enescu sa faca tot mai multe proiecte frumoase, care sa ne incante simturile si sa ne duca gandul dincolo de materialul si grijile cotidiene.

Roaba de Cultura

Roaba de Cultura, un proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, este alternativa gratuita de petrecere a timpului liber, oaza de relaxare si cultura a bucurestenilor.  Pentru cei care poate nu au auzit inca, Roaba de Cultura ne incanta din primavara pana-n toamna, in Parcul Herastrau – zona Pescarus, cu sute de evenimente si activitati gratuite, la care participa saptamanal cateva mii de persoane, de la copii la batrani.

Departe de zgomotul Bucurestiului, programul Roabei de Cultura ofera activitati in aer liber, concerte, ateliere creative, diverse activitati sportive, lectura, proiectii de filme, dar si activitati dedicate copiilor, familiei, alternative construite pentru o comunitate cu oportunitati culturale nenumarate.

Dupa patru ani de proiect, prietenii nostri au nevoie de ajutorul nostru pentru a duce povestea mai departe.

Despre gratuitor

“Primesti si dai mai departe” este deviza celei mai ample platforme locale de resurse gratuite. gratuitor sustine modelele autentice care ne invata ca nu pretul e garantia calitatii, ci ideea din spate, care schimba oameni, care la randul lor schimba alti oameni, care la randul lor schimba alti oameni. Si tot asa.
gratuitor isi propune sa devina o comunitate importanta care sustine proiectele sociale si culturale de valoare din Romania. Pentru asta descopera in fiecare zi oameni care inspira si care au ceva de oferit, evenimente culturale de calitate, resurse utile din online si offline, toate oferite gratuit de catre prieteni si parteneri.