Promoveaza gratuit produsele ONG-ului tau!

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-3674648

  ies-3622635

300x105-1622187

ypc-7489606

logo_rs-4892630

Data: 10-07-2012

promoveaza-gratuit-produsele-ong-ului-ta-1-9376027
Portalul Institutului de Economie Sociala, www.ies.org.ro, ofera tuturor organizatiilor neguvernamentale care vand produse sau servicii, posibilitatea de se promova gratuit!Cum poate sa beneficieze si organizatia ta de aceste servicii? E foarte simplu:

–    Inscrie organizatia in baza de date de pe portalul www.ies.org.ro

–   Intra in contul propriu, la profilul organizatiei tale si incarca fotografii (cu o calitate cat mai buna) si descrieri ale produselor/serviciilor in “Catalogul de produse IES”

–  Asteapta ziua de joi a fiecarei saptamani ca sa iti vezi produsele in newsletter-ul IES.org.ro pe care il vei primi prin e-mail.

Pentru ca reclama e sufletul comertului, putem face si mai mult pentru organizatia ta: trimite-ne povestea produselor sau serviciilor pe care le promovezi in “Catalogul de produse IES”, la e-mailul [email protected] si noi vom scrie un studiu de caz bazat pe experienta organizatiei tale, care va fi publicat pe prima pagina a portalului, va fi promovat in retelele sociale prin conturile Institutului si in newsletter-ul saptamanal!

Organizatia ta face o treaba buna. Merita sa stie toata lumea ce are de oferit! Nu te costa nimic. Contact: [email protected]

Campanie de strangere de fonduri in beneficiul bolnavilor de distrofie musculara Romtelecom a lansat campania despre consecintele violentei verbale “Cuvintele dor, nu-i asa?” Campanie sociala pentru acordarea de tratament bolnavilor de hemofilie. Alatura-te si tu! Campania regionala de sustinere a copiilor cu dizabilitati “Daruieste pentru a schimba un Destin!” A inceput campania de toamna in Delta Dunarii – Recolte record la probleme, seceta la solutii Zoom pe lapte – concurs pentru jurnalisti De Ziua Mediului, WWF deschide un Centru de Informare la Alexandria S-a incheiat campania “Un Martisor pentru un Zambet!” Fundatia Estuar sustine Saptamana de Constientizare a Creierului Campanie umanitara “O Sansa calda”

sigla_civic_color_jpeg-5434043

logo_societal-2689465

nonguv-1980010

rsc-3440701