S-a incheiat campania “Un Martisor pentru un Zambet!”

0

Fundatia Star of Hope Romania a incheiat campania de sustinere a copiilor cu dizabilitati, “Un Martisor pentru un Zambet!”. Campania s-a derulat in perioada 13 februarie-8 martie 2012.

Pe parcursul celor 3 saptamani ale campaniei, Fundatia Star of Hope Romania a avut instalat un stand cu martisoare, felicitari, brose, papusi si tablouri in complexul comercial Iulius Mall . Membrii comunitatii si-au aratat solidaritatea fata de cauza copiilor cu dizabilitati achizitionand produsele expuse in schimbul unei donatii.

 Fondurile obtinute in valoare de 4200 ron vor fi folosite pentru acoperirea costului de transport si de terapie recuperatorie pentru  copii cu dizabilitati din mediul rural care vin la programul de reabilitare de la Centrul Regional “Steaua Sperantei” Iasi .

O  parte din fonduri vor fi directionate pentru programul de terapie ocupationala de la Colegiul Tehnic Ion Holban si la Centrul” Cicoare” al Asociatiei de parinti ai copiilor cu sindrom Down Iasi.

Sa zambesti unui copil cu dizabilitati si sa te porti normal cu el este primul pas discret pe care il putem face spre acceptarea si integrarea sa sociala.” a declarat Aurora Vatamaniuc, managerul Fundatiei Star of Hope Romania.