Toti artistii si designerii tineri si talentati sunt invitati la concurs

0

WWF-Romania cauta un vizual creativ, sugestiv si inspirational pentru tricoul oficial Earth Hour 2013.

Pe 23 martie, se vor stinge toate luminile timp de o ora, 20:30-21:30, cu ocazia Earth Hour 2013. Cu aceasta ocazie, organizatorii doresc sa prezinte intregii comunitati Earth Hour din Romania, dar si din strainatate, talentul unui artist roman la inceput de cariera.

Conditii

Se cere un desen care sa faca trimitere intr-un mod original si inedit la esenta Earth Hour – Fiecare dintre noi poate schimba lumea. Creativ, dar nu neinteligibil. Ingenios, dar usor de inteles. Si care sa te faca sa il porti si dupa 23 martie.

Cu text, fara text, colorat, monocromatic, abstract, figurativ – aveti libertatea de a va exprima asa cum vreti. E un concept generos si vesel. Dar vine si cu cateva restrictii:

  • nu se trece data de 23 martie pe tricou
  • nu se folosesc nuante, ci numai culori pline. Maxim 6
  • nu este acceptata utilizarea de motive pornografice
  • sau  aluzii la vicii precum fumat, alcool sau droguri
  • sau utilizarea, in mod batjocoritor, de elemente sau motive religioase.

Cine ignora aceaste conditii, va fi descalificat.

La ce foloseste desenul tau

Va fi imprimat pe un tricou negru. Acesta va fi tricoul oficial Earth Hour si va merge la vanzare. Fondurile stranse vor fi utilizate pentru proiectele de conservare derulate de WWF in Romania. Apoi, pe 23 martie, toti invitatii la evenimentul oficial Earth Hour si tot staff-ul WWF vor purta tricoul.

Durata concursului

  • inscriere, prin trimiterea lucrarii: 11 februarie 2013 – 22 februarie 2013
  • evaluare: 25 februarie 2013 – 26 februarie 2013
  • anuntarea castigatorului: 27 februarie 2013

In ce format si unde se trimit lucrarile

Scanate, pe mail, la adresa [email protected], cu subiectul „Tricoul Earth Hour”.  Autorul desenului castigator va fi invitat la finalul concursului la sediul WWF-Romania pentru a cunoaste echipa si pentru a aduce lucrarea, in original. Dar si pentru o scurta sesiune de autografe.

Atentie: lucrarea trebuie sa fie insotita de un scurt bio al autorului.Nu se accepta inscrierea in concurs a mai mult de o lucrare per participant.

Cine jurizeaza

Echipa Earth Hour din cadrul organizatiei WWF-Romania si echipa de creatie din cadrul agentiei Headvertising.

Premiul

Autorul tricoului castigator primeste un internship in departamentul de creatie al agentiei Headvertising.

Regulamentul concursului, formularul de inscriere, precum si alte detalii legate de competitie sunt disponibile pe website-ul oficial al campaniei: www.ora-pamantului.ro. Pentru a afla noutati despre campania internationala accesati pagina www.earthhour.org.