Curs gratuit autorizat CNFPA . Invata sa fii PR alaturi de KCMC!

0

In luna iunie a acestui an, K Consulting Management and Coordination pregateste o noua sesiune de Cursuri de formare, in cadrul proiectului Romano Cher-Casa Romilor, proiect cofinantat prin FSE – POSDRU, de data aceasta in domeniul relatiilor publice pentru persoanele care doresc sa dobandeasca si sa-si certifice competentele in acest domeniu.
Cursul este gratuit si se desfasura la Mamaia, in perioada 21-24 iunie 2012. Organizatorii pun la dispozitia participantilor materialele necesare pentru curs, asigura cazarea pe toata perioada cursului si decontul transportului. Din cadrul categoriilor eligibile pentru a participa la curs, fac parte: lucratori sociali, asistenti comunitari, mediatori familiali, mediatori sanitari, mediatori scolari, membri ONG, membri ai intreprinderilor sociale sau specialisti in economie sociala.

Cursul se adreseaza persoanelor care au domiciliul in urmatoarele judete: Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare, Salaj, Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea, Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea, Bucuresti, Ilfov, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu din regiunea de implementare apartinand regiunii Sud, si Alba si Sibiu apartinand regiunii Centru.

In contextul unei societati in care imaginea organizatiilor depinde de activitatile desfasurate de acestea, se simte nevoia unui domeniu care sa asigure transparenta, eficienta si o comunicare bidirectionala intre organizatii si publicurile sale. KCMC ofera aceste cursuri pentru a veni in ajutorul celor care activeaza in organizatii, pentru a-si imbunatati comunicarea interna, dar si comunicare cu publicurile vizate. Relatiile publice reprezinta un proces de comunicare strategic, ce construieste relatii reciproc avantajoase intre organizatii si publicuri si reprezinta un domeniu de activitate complex care orienteaza comunicarea spre indeplinirea eficienta a obiectivelor si scopurilor organizatiei.La sfarsitul cursului de relatii publice, participantii vor fi capabili sa identifice tipurile de comunicare eficiente pentru activitatile organizatiei, vor invata principalele tehnici de comunicare utilizate pentru crearea vizibilitatii si transparentei activitatilor organizatiei (comunicatul de presa, brief-ul de presa, planificarea si elaborarea unei strategii de comunicare cat si tipologia crizelor in cazul confruntarii cu situatii limita).

Pentru a putea aplica la acest curs, trebuie sa accesati site www.kcmc.ro/cursuri si sa completati formularul online de inscriere.