7.402 de participanti la cursul de prim ajutor organizat de Societatea de Salvare Bucuresti

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-6613867

Data: 27-07-2011

Romania a intrat, marti 26 iulie, in Cartea Recordurilor cu cel mai mare numar de participanti, 7.402, la un curs de prim ajutor, reusind sa doboare recordul Mexicului stabilit in martie 2010 cu 6.577 de cursanti.

Cursul a fost organizat de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov si a avut loc pe Stadionul Dinamo, unde s-au adunat 7.402 bucuresteni, care timp de jumatate de ora au invatat manevrele prin care pot acorda primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau pe strada.

Oamenii sunt cea mai importanta parte a sistemului de urgenta si totodata cea mai putin instruita pentru a acorda primul ajutor“, a spus subsecretarul de stat Raed Arafat.

Multumesc tutoror celor care ne-au sustinut in acest proiect, celor care au avut incredere in noi. Am reusit, este o victorie a noastra, a tuturor romanilor, a sistemului medical de urgenta“, a spus Alis Grasu.

Se da startul editiei a II-a a Targului National al Unitatilor Protejate! Concursuri cu ocazia Zilei Internationale a Marii Negre editia 2011 Celebrate voices, celebrate languages Primul Congres al Tinerilor Romani de Pretutindeni Parteneriate sustenabile si bune practici in responsabilitate sociala Concurs de figurine in nisip si body painting de Ziua Delfinului FDSC va invita la Conferinta Nationala a Economiei Sociale – Bucuresti, 9 septembrie 220 de organizatii s-au inscris pana acum la ONGFest – Targul Economiei Sociale ARC Romania organizeaza intalnirea anuala a grupului LBG Romania CeRe a dat stratul inscrierilor pentru Gala Premiilor Participarii Publice – G3P

logo_societal-3845238

eventubebig-1992474