AEGEE-Bucuresti va invita la cea de-a IX-a editie ,,QUEST-iunea Bucuresti”

0

In perioada 9-10 Mai 2014, AEGEE-Bucuresti organizeaza QUEST-iunea Bucuresti, un eveniment dedicat studentilor pasionati de comunicare. Initiat de Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti, evenimentul isi propune cresterea interesului tinerilor pentru obiectivele turistice din orasul in care locuiesc, precum si crearea unei retele de studenti pasionati de descoperirea Bucurestiului.

Scopul proiectului este acela ca participantii sa invete interactiv lucruri inedite despre oras, obtinandu-se astfel si o promovare a obiectivelor capitalei, intarirea imaginii acesteia ca oras european si conturarea unei idei despre evolutia orasului si a problemelor ce se regasesc in acesta.

Toti studentii interesati de acest proiect sunt invitati sa completeze formularul de pana la data de 2 Mai, la ora 23:59.

Participarea la eveniment va fi posibila in urma achitarii unei taxe de 10 RON.

Participantii vor beneficia de workshop-uri cu tematica culturala/urbanistica/fotografie. In prima zi a proiectului, vineri, 9 mai, vom avea un workshop pe fotografie cu tematica „Fotografia in miscare” sustinut de Andrei Cojan, si un training cu tematica „Invatare prin miscare” sustinut de Per Markussen. Cea de-a doua zi va incepe cu o frumosa prezentare: „Bucurestiul de ieri si de astazi” sustinuta de Cristian Radu. Ziua continua cu concursul pe echipe, in care participantii vor dezlega ghicitori ce ii vor conduce la gasirea unor obiective turistice/cladiri vechi din Bucurestiul de ieri si de astazi. Pe traseu vor avea de indeplinit si task-uri suplimentare (fotografiere, gasirea unor indicii) si vor fi supravegheati de membri ai echipei organizatorice. La final, se va realiza un clasament si vor fi premiati toti membrii echipei castigatoare.

Prima editie a proiectului QUEST-iunea Bucuresti a avut loc intre 17-18 mai 2008. Aceasta s-a dovedit a fi un succes datorita interesului, entuziasmului si implicarii active a participantilor, atat in cadrul conferintelor, cat si in cadrul workshop-urilor.