„Personal Road Map”, de la Constanta la Mihailesti si „Fundraising” preparat in Scotia pentru livrare in Jud. Giurgiu

0

Futurea Leaders Academy merge inainte! Sambata si duminica, adica in acest weekend, cand oamenii normali merg la cumparaturi, fac uratenie, merg in vizita, ies in oras sau se odihnesc, echipele Bridging The Gap si The Seekers se tin de schimbat lumea in bine, desigur, cu ajutorul tinerilor de la Mihailesti! Avem pregatite doua zile intensive de training!

Sambata avem in program „Personal Road Map” cu Adriana Carnu si duminica „Prea tanar pentru a fi fundraiser? Incearca acum!”, cu John McKellar.

Ce este Future Leaders Academy?

Future Leaders Academy este un proiect derulat de Bridging The Gap si The Seekers, destinat tinerilor mihailesteni din Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu”, Giurgiu, care au potential de lideri si vor sa faca o schimbare in bine in comunitatea lor.

Sambata, 17 octombrie –Personal Road Map”

Despre ce este vorba in cadrul acestui atelier?

Personal Road Map, sau „Eu, incotro?”, este un curs in care vom incerca sa descoperim impreuna ca traseul nostru individual se afla in controlul nostru si ca exista instrumente, pe care daca le cunosc si le folosesc, pot canaliza efortul si energia in directia pe care o stabilesc ca fiind autentica mie.

Trainer

Adriana Carnu, sau mai bine spus Micky, caci asa ii spune din lumea de prin liceu, lucreaza in dezvoltare comunitara de mai bine de zece ani, elaborand si implementand proiecte care sa aduca o schimbare reala pentru oamenii din jur. Experienta de a face voluntariat in Togo, Africa, i-a schimbat perspectiva atat asupra educatiei tinerilor cat si asupra sensului personal, doua directii in care a investit mai mult de la intoarcere.

Participarea la curs te va ajuta:

  1. Sa descoperi instrumente de autocunoastere si control;
  2. Sa formulezi obiective personale pe care le poti atinge;
  3. Sa gestionezi prioritatile pe care le ai;
  4. Sa analizezi probleme, analizandu-le cauzele si solutiile;
  5. Sa formulezi un plan de dezvoltare personala.

Te asteptam!

Duminica, 18 octombrie –Prea tanar pentru a fi fundraiser? Incearca acum!”

Despre ce este vorba in cadrul acestui atelier?

Ce inseamna Fundraising? Ai mai facut vreodata Fundraising? Ai avut succes? Noi credem ca o traducere aproximativa in limba romana ar fi „strangere de fonduri” sau chiar „mobilizare de resurse”. Impreuna, vom intelege ca fundraising-ul nu inseamna sa ne concentram intotdeauna pe obtinerea banilor. Este vorba despre clarificarea obiectivelor, a viziunii si despre obtinerea resurselor necesare pentru a ne putea transforma ideile in realitate.

Trainer

John Mckellar este un scotian venit pentru prima data in Romania acum mai bine de 15 ani, moment in care a decis sa puna umarul acolo unde este nevoie mai mare.  In prezent, John este Director Executiv si membru co-fondator Bridging The Gap si de doi ani contribuie in fiecare zi la dezvoltarea societatii civile din Romania prin proiectele organizatiei pe care o conduce. John este un reper in piata atunci cand vine vorba despre fundraising  si probabil cea mai potrivita persoana cu care poti sa vorbesti atunci cand vrei sa obtii resurse pentru proiectul tau.

Participarea la curs te va ajuta:

  1. Sa iti dai seama de ce resurse ai nevoie pentru a face ca proiectele tale sa devina realitate;
  2. Sa te hotarasti daca ai nevoie de bani sau nu;
  3. Sa afli cum vei obtine resursele de care ai nevoie si de la cine (sponsori, prieteni, etc);
  4. Sa afli despre cazuri concrete, sa intelegi ce inseamna “win-win” si sa te concentrezi pe sustenabilitatea proiectului tau;
  5. Sa aduci comunitatea de partea ta.

Te asteptam!

Bridging The Gap si The Seekers transmit urmatorul mesaj:

Dragi elevi, parinti, profesori, lideri locali sau nationali, din educatie si din administratie, agenti economici, oameni de presa, oengisti, educatia este responsabilitatea noastra, a tuturor!

Multumiri

Multumim pentru sprijin tuturor prietenilor si partenerilor care ne-au ajutat si continua sa ne sustina in acest proiect: conducerii si corpului profesoral al Liceului „Tiu Dumitrescu”, Banca Comerciala Romana,  Country Club, Carturesti, Regatul Jocurilor, PAN DAVID StiriONG, Romania Pozitiva, Romania Responsabila, Giurgiu Online, Nonguvernamental.

Echipa Future Leaders Academy