Atelier gratuit de arta video cu mobilul pentru liceeni

0

Academia Motanov organizeaza in perioada 18 iunie – 13 iulie, la Bucuresti, un atelier de arta video cu mobilul pentru liceenii din familii cu venituri modeste.

Atelierul de arta video este sustinut de artistul Regele IONESCU si are doua intalniri pe saptamana, luni si joi de la 11:00 la 12:30, timp de 4 saptamani. Pe durata atelierului, participantii vor invata cum sa obtina filmari de calitate cu telefonul mobil si cum sa spuna o poveste video

Atelierul este gratuit, pot participa liceenii din familii cu venituri modeste care au un telefon mobil cu camera video/o tableta care filmeaza. Locurile sunt 10 si se ocupa dupa regula primul venit, primul servit. Deadline-ul pentru inscriere este 10 iunie, varsta minima este 14 ani. Pentru inscriere, doritorii sunt invitati sa trimita un mail la adresa simina [at] motanov.ro, care sa contina numele si varsta, exemple de carti/desene/jocuri/filmele care le plac si cateva randuri despre cum s-a intamplat ca familia sa intre intr-o perioada financiara proasta.

Atelierul este orientat pe practica, asa ca multe sedinte vor avea loc in aer liber. Participantii vor invata despre compozitie, storytelling, editare, tipuri de subiecte (portret, eveniment, etc), vor face cate un filmulet pentru fiecare intalnire si vor primi feedback de la antrenor.

Regele IONESCU este un artist video consacrat, cu numeroase expozitii in tara si in strainatate, cu lucrari in colectii private, absolvent UNARTE Bucuresti, cu un master in arta video si unul in pedagogia artei, dornic sa transmita si altora pasiunea pentru arta video si sa le indrume primii pasi. 

Academia Motanov organizeaza ateliere creative pentru copii si tineri, gandite de un motan imaginar.