Au mai ramas 5 zile pentru inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice – G3P. Ai o poveste de succes? Fa-o cunoscuta!

0

Pe 10 noiembrie, la Gala Premiilor Participarii Publice, CeRe va aduce pe scena noi povesti de succes de participare a cetatenilor in procesul decizional.

Indiferent de amploarea campaniilor, fie ca vorbim despre un grup de cetateni care au convins primaria sa transforme o groapa de gunoi intr-un loc de joaca pentru copii, o organizatie care a reusit sa determine autoritatile sa modifice o lege incompleta sau injusta, oamenii premiati la Gala au reusit prin forte proprii sa spuna „Nu!” resemnarii si sa treaca la actiune.

Povestea ta merita sa fie vazuta si auzita pentru ca a lupta pentru o cauza, dincolo de beneficiile concrete pentru comunitate, inseamna a arata autoritatilor ca trebuie sa comunice cu oamenii atunci cand decid pentru ei. Povestea ta ii poate incuraja si altii sa lupte pentru ceea ce cred.

La editia din acest an a Galei vor face parte din juriu: Simona David – Public Affairs Director in cadrul Adevarul Holding, Luca Niculescu – Redactor Sef RFI Romania, Roxana Vitan – Director Executiv Romanian American Foundation, Radu Cosarca – Director Relatii Externe ENEL, Ruxandra Sasu – Director Executiv Fundatia PACT, Calin Hintea – Sef Departament Administratie Publica, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea Babes Bolyai, Vintila Mihailescu – Seful Catedrei de Sociologie a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, Cristian Pirvulescu – Decan al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, Dorina Rusu – Presedinte Fundatia Horia Rusu, Andrei Tarnea – Director Executiv ASPEN Institute Romania, Cristina Topescu – Prezentatoarea emisiunii de stiri „Focus”/Prima TV, Adrian Ciubotaru – blogger.

Pana la 10 octombrie poti sa iti inscrii povestea in „depozitele de povesti de succes”!

Pasul 1: Descarca si completeaza formularul de inscriere de aici: http://www.ce-re.ro/upload/Formular_inscriere_G3P2011.pdf. Daca ai nelamuriri poti consulta Ghidul G3P : http://www.ce-re.ro/upload/Ghid%20Inscriere_G3P2011.pdf

Pasul 2: Trimite formularul la [email protected], prin fax la numarul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti. Proiectele inscrise, premiate sau nu, raman in baza de date “Depozitul de povesti de succes” care este accesibila oricui este interesat, pe site-ul CeRe www.ce-re.ro.    

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email [email protected] sau la numerele de telefon: 031 1050 755, 0727 823 483, persoana de contact Lavinia Chiburte.