Au mai ramas doar 3 zile in care te poti inscrie la conferinta Conexiuni 2014

0

Au mai ramas doar 3 zile in care te poti inscrie la conferinta Conexiuni 2014, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei pentru ONG-uri organizat de TechSoup Romania si Microsoft. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Vino pe 08 aprilie, in Bucuresti, alaturi de specialisti Microsoft si invata cum poti sa fii mai eficient utilizand solutiile cloud si cum iti poti activa gratuit donatia de Office 365 pentru organizatia ta neguvernamentala.

La Conexiuni vin specialisti IT si reprezentanti ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 in organizatiile lor. Ei te vor ajuta sa intelegi si sa inveti cum poti folosi Office 365 pentru a organiza conferinte online, a coordona voluntari sau a lucra oricand in echipa, online si offline.

Office 365 pentru ONG-uri inseamna: acces de oriunde la aplicatiile Office (e-mail, calendar, conferinte video), colaborare nelimitata cu echipa ta, costuri minime pentru organizatia ta.

Printre vorbitorii conferintei se numara: Marius Danescu – Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft Romania si Radu Motoc – Director Executiv TechSoup Romania.

Inscrierea la Conexiuni 2014 este gratuita si deschisa oricarui angajat sau voluntar al unei organizatii neguvernamentale, membre in comunitatea TechSoup, in limita locurilor disponibile. Agenda completa a evenimentului si detalii suplimentare sunt disponibile pe conexiuni2014.eventbrite.com.

Conexiuni este cel mai mare eveniment gratuit de invatare a tehnologiei pentru organizatii neguvernamentale. Conferinta este organizata anual de TechSoup Romania si Microsoft Romania.