BookLand din nou, la Ploiesti

0

Caravana cartii, BookLand, a revenit  la Ploiesti marti, 25 iunie, in Piata Victoriei, pentru a se intalnii cu cititorii pana duminica, 7 iulie. De la eveniment nu pot lipsi cartile in numar cat mai mare, insa caravana are pregatite de asemenea multe tombole si surprize. Tot pentru aceasta ocazie s-au pregatit evenimente artistice si culturale ce se vor desfasura pe durata stationarii caravanei.

Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural. Asteptam sa ne  intampinam prietenii si cititorii fideli cu titluri consacrate si cu cele mai indragite serii de autor. Vrem sa le oferim cititorilor nostri cele mai noi aparitii, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de BookLand.”, declara Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Anul acesta, caravana anunta la eveniment vor fi peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri, la preturi de producator.

Caravana BookLand este o serie inedita de targuri mobile de carte, muzica, film si jocuri, aflata la a 3-a editie, prezenta pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin amploarea geografica, cat si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistica / vanzare / promovare). BookLanderii sunt asteptati in principalele piete, parcuri si centre comerciale din tara cu mii de titluri la pret de producator, premii si momente de exceptie.

Libraria online www.book-land.ro