Bucharest Summer University ajunge la editia a 9 – a in Romania

0

Organizata in perioada 11 August – 25 August 2013, scoala internationala de vara Bucharest Summer University, este ocazia pentru o vara plina de provocari imbinata de activitati  academice, sociale si interculturale.

Tema editiei din acest an este: ,,Information and Governance in the Future Global Economy”

Bucharest Summer University este un eveniment de talie internationala, care isi concentreaza atentia, in principal, asupra problemelor de natura economica (pot fi abordate, insa, in cadrul temei si subiecte din alte domenii decat cel economic) si care are ca scop promovarea valorilor academice comune studentilor din intreaga lume.

Pe langa cele doua saptamani de cursuri, scoala reprezinta pentru participanti o sansa de a descoperi noi valori culturale prin intermediul evenimentelor si activitatilor de recreere incluse in program. Participantii la Bucharest Summer University sunt studenti la ciclurile licenta, masterat sau doctorat, atat din tara, cat si din strainatate (anul trecut, evenimentul a reunit 55 de participanti din peste 25 de tari, de pe 5 continente). La sfarsitul celor doua saptamani de cursuri, seminarii, workshop-uri si dezbateri, ca urmare a unui examen final, participantii pot acumula 5 ECTS (puncte de credit transferabile international).

Inscrierea la Bucharest Summer University 2013, se poate face in 3 moduri diferite in functie de tipul aplicatiei alese:

  • Se trimite aplicatia standard pana pe 20 iunie 2013, 15 iunie 2013 fiind ultima zi de primire a aplicatiilor;
  • Aplicatie pentru partial scholarship pana pe 20 iunie 2013;
  • Aplicatie pentru full scholarship pana pe 15 iunie 2013.

La eveniment vor participa studenti si speakeri din toata lumea, experienta multiculturala fiind ca nivel maxim!

Mai multe informatii pot fi accesate pe site-ul www.bsu.ase.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BSU.2013.  

follow_stiriong-9117417