Campanie de informare a femeilor din judetul Galati

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-2375962

eventubebig-5053552

Data: 3-05-2011

Federatia Sanitas din Romania, in parteneriat cu Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, deruleaza in perioada 01.07.2009 – 30.06.2012 proiectul national Sanse egale si respect pentru femeia din societatea romaneasca, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 – 2013  Investeste in oameni!

Prin implementarea proiectului de fata se urmareste informarea in cadrul campaniilor organizate, in parteneriat, la nivel national, a 100.000 de femei din intreaga tara, despre importanta adoptarii unui stil de viata sanatos: importanta controalelor medicale regulate, efectele daunatoare ale tutunului si ale alcoolului, importanta mentinerii unor conditii de munca adecvate, fara factori de risc si de promovare a masurilor impotriva discriminarii, promovare a drepturilor civile, combaterea violentei domestice a femeilor.

Pe data de 7-8 mai 2011, se sustin campaniile de informare a femeilor pentru judetul Galati, prin distribuirea de brosuri prin care femeile vor obtine informatii referitoare la promovarea egalitatii de sanse si la promovarea unui stil de viata sanatos.

Au inceput inscrierile la Romanian Public Relations Award S-au deschis inscrierile la Brasov Business Days! Raed Arafat, Melania Medeleanu si Adrian Despot sustin campania ONGFest – Targul Economiei Sociale ALTFEM – campanie pentru schimbarea imaginii femeii in societate Gala egalitatii de sanse Maratonul autismului -campanie nationala dedicata adolescentilor si adultilor cu autism din Romania Se da startul editiei a II-a a Targului National al Unitatilor Protejate! Concursuri cu ocazia Zilei Internationale a Marii Negre editia 2011 Celebrate voices, celebrate languages Primul Congres al Tinerilor Romani de Pretutindeni

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-4929963