Caravana Cartii BookLand revine acasa, la Bucuresti

0

Prin semnarea parteneriatului cu CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti,  BookLand revine acasa de Paste, si anume in Parcul Cismigiu, in cadrul celei de-a IV editii a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor – “Traditii si Flori de Sarbatori”. Astfel, intre 27 aprilie si 5 mai, intre orele 10.00 – 22.00, bucurestenii sunt asteptati de BookLand cu peste 5000 titluri de carte la pret de producator. Multumim Centrului de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti,  pentru tot sprijinul acordat acestei initiative culturale.

Ai cu ce te lauda?

Vino in Caravana BookLand din Parcul Cismigiu, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante. 

Prezenta Caravanei  BookLand in cadrul celei de-a IV-a editii a evenimentului organizat de CreArT -“Traditii si Flori de Sarbatori” ne bucura si ne onoreaza. Initiativa acestor oameni minunati de a aduce cartea in intampinarea cititorului este conforma misiunii CreArT de a aduce cultura in spatiul public, aproape de cetatean, in vederea petrecerii unui timp liber de calitate.” a declarat Claudia Popa, directorul CreArT.

“Multumim echipei CreArT si Primariei Municipiului Bucuresti pentru faptul ca au facut posibila prezenta BookLand in parcul Cismigiu. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului capitalei de important centru de cultura al Romaniei. Ii asteptam pe toti iubitorii de carte sa petreaca clipe placute in compania cartilor, intr-o atmosfera idilica.” spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

“Anul acesta cartile Grupului Editorial Corint isi intalnesc cititorii si prin intermediul celui mai mare targ de carte – Caravana Bookland. Corint, Leda si Corint Junior va invita sa descoperiti cele mai recente aparitii alaturi de cele mai atractive promotii in spatiul modern si plin de energie pus la dispozitie de Bookland” a declarat Roxana Petrescu, PR Manager Grupul Editorial Corint

follow_stiriong-1780086