Cea de-a 25-a tabara internationala pentru tineri, Fortress2015

0

ONG-ul Dunare.EDU, sub umbrela organizatiei europene de tineret Active – sobriety, friendship and peace, va gazdui cea de-a 25-a tabara internationala pentru tineri, Fortress2015! De pe 2 pana pe 8 August 2015, la Bran, sunt asteptati sa sarbatoreasca 25 de ani de existenta Active 150 de tineri din 25 de tari.

In cadrul Fortress2015, timp de o saptamana, participantii vor intreprinde activitati in aer liber, workshop-uri creative si educationale, sustinute de profesionisti dedicati din ambele organizatii. Programul final va fi anuntat in apropierea datei taberei.

Pe langa experientele educationale, atmosfera, priveliste, si, speram noi, vremea frumoasa de vara, organizatorii au pregatit si un cadru special pentru a sarbatori aceasta a 25-a aniversare, prin doua dezbateri, pornind de la o expozitie de arta fotografica despre drepturilor omului si vizionarea documentarului Active, urmate de o petrecere pentru toata lumea!

Cele doua dezbateri vor avea loc pe data de 6 August, cand speakerii selectionati vor face o retrospectiva asupra dezvoltarii organizatiei Active si a societatii civile europene in decursul anilor, si de asemenea participantii vor face un exercitiu de imaginatie asupra viitorului societatii civile europene. La dezbateri sunt asteptati reprezentanti ai organizatiilor societatii civile, autoritati locale din Romania, institutii internationale si alte parti interesate.

Mai multe informatii despre intregul eveniment, taxe si activitati pot fi gasite pe www.activeeurope.org/fortress2015. Termenul limita pentru inscrierea participantilor pe durata intregii tabere este 30 Iunie.