Civic Vox – Da voce ONG-urilor!

0

De multe ori, proiectele derulate de ONG-uri nu ajung suficient de cunoscute din cauze unei lipse de comunicare adecvate. Astfel, initiative foarte importante care conteaza pentru societate nu sunt sustinute suficient, nici de catre societatea civila, dar nici de catre potentiali sponsori.

Fie ca esti presedinte, responsabil de comunicare sau doar membru activ al unei organizatii non-guvernamentale, te asteptam la Civic Vox, unde vei avea sansa de a sta fata in fata si de a discuta cu persoane care activeaza in zona non-profit, dar si cu reprezentanti din mediul de business, care iti vor impartasi din secretele lor pentru a comunica mai eficient.

De asemenea, ONG-ul pe care il reprezinti are posibilitatea de a inscrie un proiect pe care doreste sa il deruleze in viitorul apropiat. In urma unei selectii, doua organizatii vor fi premiate si vor beneficia de o strategie de comunicare elaborata de IAA YP Cluj prin care isi vor putea promova proiectul respectiv sau chiar organizatia propriu-zisa.

Iti vor putea raspunde la intrebari: din partea ONG-urilor – Valentin Vesa, initiatorul proiectului ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi în Romania, Razvan Chereches, Executive Director la Center for Health Policy and Public Health, Katie Rizvi, Fondator & CEO Asociatia Little People Romania si Clubul Temerarii, iar din partea mediului business, Andreea Nicoleta Deliu, Head of Corporate Communication and Community Affairs Department la BCR.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 Septembrie, incepand cu ora 18:00 la International Ballroom din Cluj-Napoca. Participarea la acest eveniment este gratuita si se va face exclusiv pe bază de inscriere, in limita locurilor disponibile, pana in data de 22 Septembrie 2014. Pentru inscriere completeaza formularul din josul acestei pagini.

Afla mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia din prezentarea de aici.