Companii de top, prezente la evenimentul de cariere„Hai Acasa!”

0

Liga Studentilor Romani din Strainatate organizeaza maine, 20 iunie 2014, cea de-a treia editie a evenimentului de cariere „Hai Acasa!”. Organizata cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei, editia din 2014 a „Hai Acasa!” va avea loc la sediul Institutului Bancar Roman, din Str. Negru Voda, nr. 3, sector 3, de la ora 10:00. Proiectul se adreseaza studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti cu experienta academica in strainatate, avand drept scop crearea unei legaturi cu angajatorii interesati de aceasta resursa umana pregatita la universitati de prestigiu din intreaga lume.

Inscrieri

Ultima zi de inscriere a participantilor este 19 iunie. Inscrierile se pot face prin intermediul plaformei EventLink360. Dupa inregistrare, participantii vor avea acces la informatii complete despre companiile participante si oportunitatile oferite, precum si la agenda evenimentului. Mai multe detalii despre proiect, desfasurare si inscriere puteti gasi pe site-ul dedicat haiacasa.lsrs.ro.  

Printre companiile de top care vor fi prezente la eveniment se numara: Asirom, Route 66, Brandient, Xerox, Deloitte, Hilti, Ernst & Young, EON, McGuire Woods.