Concert caritabil Florin Chilian, Berti Barbera & friends prilejuit de aniversarea a 10 ani AUTISM ROMANIA

0

Ti-ai imaginat vreodata o zi fara telefon? Dar fara prietenii de pe Facebook, Twitter, mail, messenger, fara televizor sau Ipad? O persoana cu autism se confrunta intreaga viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, cu izolarea si marginalizarea. Fii alaturi de persoanele afectate de autism si de familiile lor, participand la concertul caritabil organizat de AUTISM ROMANIA pentru a celebra Zilele Europene ale Autismului (luna octombrie), dar si 10 de la infiintarea asociatiei.

AUTISM ROMANIA sarbatoreste cele doua evenimente prin organizarea unui concert cu strangere de fonduri. Florin Chilian, Berti Barbera & friends (Nicu Patoi, Jimmy Cserkesz, Petra Acker ) vor sustine un recital miercuri, 26 Octombrie, ora 20:00, in Music Club (Bucuresti, Str. Baratiei, Nr.31, sect. 3, in spatele magazinului Cocor).

Fondurile stranse in urma vanzarii biletelor si a donatiilor vor fi utilizate de catre Autism Romania pentru implementarea proiectelor derulate in prezent:

•             Clubul de art terapie: program saptamanal de terapie ocupationala – art terapie pentru copiii cu autism ( 6 – 18 ani)

•             Centrul multifunctional pentru tineri cu autism (18-35 ani)

Sustinatorii evenimentului

•             Fundatia Culturala Berti Barbera

•             Music Club

•             Ghost Town Event

•             Maria Radu

•             Cornel Ilie (trupa Vunk)

Cum ne puteti sprijini?

•             Prin implicarea, ca artist, in concert

•             Devenind partener media

•             Prin promovarea concertului pe site-ul dvs/social media/blog etc.

•             Prin participarea la eveniment

•             Prin donatii directe in urmatoarele conturi deschise la BCR sector 4:

RO16 RNCB 0075 0352 1615 0001 –RON

RO59 RNCB 0075 0352 1615 0003 –EURO

AUTISM ROMANIA este o organizatie a parintilor copiilor cu autism care apara si promoveaza drepturile si interesele persoanelor cu autism (copii, tineri, adulti) si ale familiilor acestora. Prin actiunile noastre urmarim ca acestia sa beneficieze de servicii de calitate si adecvate nevoilor lor, precum si schimbarea societatii romanesti, astfel incat aceasta sa ofere conditii demne de viata, sanse legale la o viata mai buna pentru persoanele cu tulburari din spectrul autismului.

Autismul (Tulburarile din spectrul autismului – TSA) este o tulburare de dezvoltare complexa si foarte serioasa, ce se manifesta inaintea varstei de 3 ani si care se caracterizeaza prin deficite in comunicarea si de relationarea cu cei din jur, prin dificultati in intelegerea lumii inconjuratoare, prin comportamente stereotipe si repetitive, adesea si tulburari de natura senzoriala.

Autismul nu este un handicap intelectual, desi in multe cazuri (aproximativ 50%) poate fi insotit si de diverse grade de retard, si nu este nici boala psihica. Nu este o tulburare rara, fiind a treia tulburare in randul celor mai comune tulburari de dezvoltare, dupa retardul intelectual si paralizia cerebrala. Numarul copiilor afectati de TSA este mai mare decit al celor cu diabet, cancer sau SIDA la un loc.

Pentru mai multe informatii despre asociatie, activitatea si proiectele noastre, accesati: www.autismromania.ro