Conexiuni 2013 – Tehnologie accesibila pentru ONG-urile din Romania

0

Peste 50 de ONG-uri vor participa maine, 18 iunie, la Conexiuni 2013, cel mai mare eveniment gratuit de invatare a tehnologiei pentru organizatii neguvernamentele. Evenimentul este organizat anual de Techsoup Romania si Microsoft Romania si a ajuns anul acesta la cea de-a cincea editie.

In cadrul acestui training intensiv, participantii vor invata cum se pot folosi de tehnologie pentru a face si mai mult bine in comunitatile lor. Ei vor invata totul despre apps, cloud, cel mai nou Office si cel mai nou sistem de operare Windows. Agenda completa a evenimentului este disponibila aici –  conexiuni2013.eventbrite.com

Trainerii acestei conferinte vor fi Alexandru Iosef, business developer manager la iMedia – co-fondator Cinemagia.ro, si Ciprian Rusen, autorul cartii Windows 8 Step by Step si fondatorul 7tutoriale.ro/7tutorials.com. Ei vor ajuta organizatiile neguvernamentale sa gaseasca si sa invete care sunt cele mai potrivite solutii pe care le poti utiliza pentru a face mai mult bine decat fac deja.

Cei doi traineri au pregatit situatii concrete pe care le intalnesc organizatiile neguvernamentale in activitatile lor. In plus, vor fi sesiuni practice de lucru cu produsele si aplicatiile cloud si cei prezenti vor invata sa faca un plan de dezvoltare pentru o aplicatie de mobil.

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.300.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum Adobe, Cisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT – in programe precum ReStart Romania sau Innovation Labs.

Parteneri media ai Conexiuni 2013: Al Treilea Sector, Imparte.ro, Romania Pozitiva, StiriONG.