Conferinta „Rolul inovarii in crearea si dezvoltarea de noi afaceri”

0

John Gongwer va sustine, in perioada 11- 30 iunie, in cele 6 centre regionale de formare infiintate in cadrul proiectului „Dezvoltarea inovatiei, creativitatii, responsabilitatii si sustenabilitatii antreprenoriatului strategic romanesc”, conferinte pe tema inovatiei in afaceri, urmate de workshop-uri interactive. Evenimentele sunt programate a se desfasura la Craiova (11 iunie), Timisoara (15 iunie), Cluj-Napoca (18 iunie), Iasi (22 iunie), Brasov (25 iunie) si Constanta (29 iunie).

Conferinta „Rolul inovarii in crearea si dezvoltarea de noi afaceri”, care va avea loc vineri, 22 iunie, in Sala Festiva a Institutului Ecumenic “Sfantul Nicolae” din Iasi, incepand cu ora 11.00.

John Gongwer are o experienta de douazeci de ani in domeniu de consultanta de management dar si antreprenoriat in tehnologia informatiei in Washington, D.C. si Sillicon Valley. Detine diplome de studiu la Universitatile Oxford si Cambridge din Marea Britanie unde cercetarea acestuia s-a axat pe strategiile de inovare disruptiva prin utilizarea tehnologiilor digitale colaborative. Primul sau contact cu Romania dateaza din anii 2000, cand a infiintat si derulat un proiect de revitalizare comunitara in Valea Jiului (2000-2004). John a revenit in Romania in 2011 si lucreaza in prezent cu CRIDL prin intermediul laboratului sau de inovatie, iCatalyst.

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana joi, 21 iunie 2012, ora 20.00 (numarul locurilor disponibile este limitat la 40). Participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, prioritate avand absolventii cursurilor de formare antreprenoriala organizate in cadrul acestui proiect.

Rezultatele selectiei vor fi anuntate pe email tot joi, 21 iunie, pana la ora 21.00. Cunoasterea limbii engleze la  nivel conversational este o conditie obligatorie.

Formular de inscriere