Conferinta “Serviciile Clubhouse, o oportunitate pentru Romania?”

0

Fundatia Estuar, cu activitate in domeniul sanatatii mintale, va invita sa participati la conferinta cu tema“Serviciile Clubhouse, o oportunitate pentru Romania?” ce va avea loc joi, 8 martie 2012, incepand cu ora 09:00, la Hotel Golden Tulip Times, din Bulevardul Decebal nr 19, Bucuresti, sala Panorama.

Evenimentul isi propune sa prezinte modelul Clubhouse al carui concept este mai mult decat un simplu program sau un serviciu social. Modelul Clubhouse reprezinta o comunitate de oameni care lucreaza impreuna pentru indeplinirea unui scop comun.

Clubhouse este un centru in care fiecare membru isi aduce aportul zilnic, in care se poate gasi un loc de munca (fie el tranzitoriu sau independent), in care membrii pot fi orientati catre o locuinta; este un centru in care activitatile nu se termina intr-un program de 8 ore ci pot sa continue si in weekend, in cursul serilor si al vacantelor; de asemenea membrii Clubhouse participa la deciziile propriului Clubhouse si la gestionarea acestuia.

Conceptul de Clubhouse poate fi replicat de organizatiile neguvernamentale din Romania pentru toate categoriile de dizabilitati sau nevoi special.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Invitatia si Agenda evenimentului. 

Va rugam sa trimiteti confirmarea dumneavoastra de participare pana marti, 6 martie 2012, la telefon 031.41.71.888 sau la adresa de email [email protected], persoana de contact Alexandra Lazar, asistent de relatii publice in cadrul Fundatiei Estuar.