Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-4863437

ypc-7717942

indaco-3958626

nonformalii-1789859

Data: 22-02-2011

European Project Consulting organizeaza  joi, 24 februarie, la Athenee Palace Hilton Hotel din Bucuresti conferinta “Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana”.

Conferinta reprezinta primul eveniment din seria “Litigii privind fondurile europene” si va abora teme precum utilizarea cu succes a fondurilor europene, depasirea problemelor intampinate in procesul de implementare si importanta auditului in desfasurarea proiectelor cu finantare europeana.

Invitatii care vor participa la conferinta sunt:

  • Dl. Ovidiu Ispir – membru al Curtii de Conturi a Uniunii Europene,
  • Dl. Aron Ioan Popa – Presedintele Autoritatii de Audit,
  • Dna. Verginia Vedinas – Sef de departament in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei,
  • Dl. George Mares – Director al Directiei de Audit Public Intern in cadrul Ministerului Finantelor Publice

Perspectiva administratiilor publice din Romania a fi prezentata de:

  • Dna. Doina Crina Iliescu, – Director de Plati, DGMIS, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Mediu,
  • Dna. Adela Voicu, – Consilier evaluare-examinare, DGAPP, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului,

Evenimentul este un bun prilej de relationare, schimb de experienta si bune practici intre auditori, avocati, experti si consultanti pentru fonduri europene, beneficiari de proiecte cu finantare europeana.

Pentru mai multe detalii si inscrierea la eveniment va rugam accesati http://www.eupc.ro/conferinta/ .

Ministerul Fondurilor Europene organizeaza joi, 09 mai, incepand cu ora 10.00, in Brasov un Focus Grup regional, regiunea Centru Ministerul Fondurilor Europene organizeaza vineri, 10 mai, incepand cu ora 09.30, in Cluj Napoca un Focus Grup regional, regiunea Nord-Vest Ministerul Fondurilor Europene organizeaza luni, 13 mai, incepand cu ora 10.00, in Timisoara un Focus Grup regional, regiunea Vest Caravana Cartii BookLand revine acasa, la Bucuresti SNSPA Internship Fair, targ de internshipuri pentru studenti 12-a editie a Saptamanii nationale a voluntariatului la Cluj-Napoca se va desfasura in perioada 13-19 mai 2013 28 aprilie – termen limita pentru inscrierea la FotoSET – SETeaza-te pe mesaj! A inceput Transilvanian Brunch – sezonul 2013 Caravana Cartii BookLand va asteapta in Piata Unirii din Timisoara FotoSET – SETeaza-te pe mesaj!

buzzcamp-7793240

fscbacau_banner-8653789