Copii, haideti sa cautam impreuna comorile din Gradina Botanica

0

Ca in fiecare an, Asociatia Team Work doreste sa se joace si sa sarbatoreasca impreuna cu cei mici Ziua Internationala a Copilului! Si cum in acest an va fi un eveniment aniversar, ii invitam pe toti copiii in Gradina Botanica Bucuresti, pe data de 30 mai, sa cunoasca personaje de poveste si sa rezolve mistere in cadrul celei de-a 10-a editii a Vanatorii de Comori!

Vanatoarea de Comori 2015 este un eveniment organizat anual de catre Asociatia Team Work in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti, cu ocazia Zilei Copilului. Editia de anul acesta organizata sambata, 30 mai, isi propune sa reuneasca un numar de 300 de copii care, impreuna cu parintii, bunicii sau cadrele didactice, sa parcurga cele 7 puncte ale traseului prestabilit in puncte reprezentative ale gradinii. Lupul, Scufita Rosie, Printul si Printesa, Muschetarul, Faraonul si Cleopatra sunt doar cateva dintre personajele de poveste pe care le vor cunoaste cei mici odata cu trecerea prin fiecare punct si dezlegarea misterelor care vor conduce la mult-ravnita comoara.

Cei care doresc sa se inscrie la Vanatoarea de Comori 2015, o pot face chiar in ziua evenimentului, oricand in intervalul 10.00-14.00, la membrii Team Work situati la intrarea in Gradina Botanica. Participantii trebuie sa aiba maxim 12 ani. In plus, ca un pont soptit de personajele noastre, micii vanatori trebuie sa fie pregatiti sa rezolve enigme bazate pe intrebari de ecologie si, bineinteles, sa aiba la ei zambetul si entuziasmul copilaresc de care dau dovada cu fiecare ocazie! La randul lor, personajele le promit multa distractie si, mai ales, premii si surprize care sa le rasplateasca implicarea si curiozitatea!

Pe tot parcursul desfasurarii Vanatorii de Comori 2015, si, de asemenea, in fiecare weekend, la intrarea in Gradina Botanica va fi amplasat un stand de donatii prin intermediul caruia participantii si toti vizitatorii pot sustine cel mai nou proiect Team Work, Gradina din Carti, un spatiu pentru tineri dedicat lecturii si studiului in aer liber.

Deci, v-am convins? Vreti sa cunoasteti personajele noastre si sa gasiti comoara impreuna cu acestea? Atunci haideti sa ne aventuram impreuna la Vanatoarea de Comori 2015!

Acest eveniment este sprijinit de partenerii media: StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Calendarevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Blogunteer.ro, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Imparte.ro, Hyperflash.ro si ProKid.ro.

Vanatoarea de Comori face parte dintr-un proiect mai amplu desfasurat de Asociatia Team Work, „Gradina Botanica – Gradina Orasului Meu”, alaturi de Curatenia de Primavara si Curatenia de Toamna, Gradina Bunicii, Gradina Copiilor si Clubul Gradinarilor.

Asociatia Team Work este o organizatie non-guvernamentala, non-profit pentru tineri axata pe invatare bazata pe managementul de proiect si munca in echipa. Misiunea noastra este a facilita acumularea de catre tineri, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii. Team Work este organizat si functioneaza pe proiecte si departamente (formate din si coordonate de tineri), replicand structura si activitatea unei companii, astfel incat voluntarii sa isi poata desfasura activitatea intr-un context cat mai apropiat de cel de pe piata muncii. De asemenea, Team Work are o puternica orientare civica, propunandu-si sa fie o organizatie care ofera membrilor sai si tinerilor in general contexte in care se pot forma ca oameni si ca profesionisti.