Curs gratuit in domeniul vanzarilor autorizat CNFPA. Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si KCMC te invata sa devii agent de vanzari!

0

K Consulting Management and Coordination organizeaza la Mamaia, in cadrul proiectului Romano Cher-Casa Romilor, proiect cofinantat prin FSE – POSDRU, o sesiune de formare in domeniul VANZARI, curs autorizat CNFPA, recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa dobandeasca si sa-si certifice competentele in domeniul vanzarilor si sa aplice cele invatate in organizatia din care fac parte.

Cursul este gratuit si se desfasura la Mamaia, in perioada 25 – 28 iunie 2012. Organizatorii pun la dispozitia participantilor materialele necesare pentru curs, asigura cazarea pe toata perioada cursului si decontul transportului. Din cadrul categoriilor eligibile pentru a participa la curs fac parte:lucratori sociali, asistenti comunitari, mediatori familiali, mediatori sanitari, mediatori scolari, membri ONG, membri ai intreprinderilor sociale sau specialisti in economie sociala.

Cursul se adreseaza persoanelor care au domiciliul in urmatoarelejudete: Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare, Salaj, Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea, Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea, Bucuresti, Ilfov, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu din regiunea de implementare apartinand regiunii Sud, si Alba si Sibiu apartinand regiunii Centru.Prin intermediul cursului, participantii au ocazia sa isi dezvolte capacitatile de comunicare aplicata in domeniul vanzarilor, sa invete tehnici profesionale de vanzari si totodata sa-si dezvolte capacitatile de negociere. Societatea de azi cere din ce in ce mai acut abilitati in acest domeniu pentru ca piata sa-si mentina pozitia. Cursantii vor invata ce anume reprezinta prospectarea pietei, planificarea procesului de vanzare sau tehnici de negociere si de finalizare a vanzarii. Cursul este sustinut de trainerii KCMC iar participantii vor avea la dispozitie toate materialele necesare pentru curs.

Pentru a putea aplica la acest curs, trebuie sa accesati site www.kcmc.ro/cursuri si sa completati formularul online de inscriere.