Delivering Life Express – destinatia ta secreta

0

Marti, 5 martie, de la ora 18:30, in fata peroanelor din Gara de Nord, isi deschide usile un „tren” format din oameni, care accelereaza cu entuziasm spre viata.

Stimati calatori, trenul Delivering Life Express pleaca la ora 18:00, de la toate liniile, catre destinatia visurilor voastre. Va invitam sa va ocupati locurile in singurul Express in care nasul va ofera bilete gratuit. Trenul circula in directia FERICIRE!”

Delivering Life Express este un tren al jocului, al calatoriei spre timpul prezent si al experimentarii bucuriei. Acel tren entuziast care te duce, metaforic, dar distractiv, la destinatia ta secreta, la care te gandesti si la job, si in somn, sau chiar si cand mergi spre Brasov.

Taxa de calatorie: un zambet sincer pana la urechi.

Gara este un loc al asteptarilor si poate uneori al asteptarilor de la viata, de la sine sau chiar de la cei din jur. Aici vine rapid Delivering Life Express pentru a intrerupe oamenii din ganduri si griji si pentru a le oferi cateva momente de veselie, asa, pe neasteptate. Acelasi Express va fi acolo si ca sa le dea un impuls de energie celor care ajung obositi dupa calatorii lungi.

Urca si tu in vagoanele care transporta oameni fericiti, marti, 5 martie, de la 18:00, din fata panoului Plecari/Sosiri din Gara de Nord. Delivering Life Express va fi punctual.