Despre LSRS BCCSE 2015 – eveniment de consultanta pentru tinerii studenti

0

Miercuri, 01 iulie 2015, a avut loc evenimentul de cariere LSRS Business Case Consulting Study Event (BCCSE) desfasurat sub forma unui workshop-competitie de consultanta strategica bazat pe studii de caz si aflat la cea de-a cincea editie. Evenimentul a fost organizat in cadrul targului de cariere Hai Acasa! ce a avut loc la Seneca AntiCafe, din Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 1, Bucuresti.

BCCSE a oferit celor 20 de tineri participanti oportunitati concrete de dezvoltare a abilitatilor practice de consultanta, un cadru de interactiune cu alti absolventi pasionati, cat si prezenta unor companii de renume mondial in randul partenerilor nostri. Tinerii au fost consultanti timp de o zi si au rezolvat un studiu de caz ce simuleaza o problema reala din domeniul management-ului strategic.

Astfel, BCCSE a adus celor 20 de tineri inscrisi posibilitatea de a aplica cunostintele acumulate intr-un cadru profesionist inspirat din evenimentele de renume organizate de marile companii din strainatate ce recruteaza studenti si absolventi de top prin intermediul unor astfel de studii de caz. LSRS ramane consecventa in demersul de promovare a educatiei de top inspirata din modelele de succes experimentate de voluntarii si membrii nostri din strainatate.

In acest an, demersului nostru i s-au alaturat trei companii partenere: Deloitte, Colliers International si JTI.

Parte a seriei de initiative LSRS de promovare a Romaniei ca destinatie de cariera pentru tinerii romani cu studii peste hotare, BCCSE s-a alaturat astfel programului Hai Acasa! ce continua in mediul online pana pe 15 iulie prin intermediul platformei EventLink – http://haiacasa.lsrs.ro/eveniment-de-cariere-2015/. Anul acesta, cei peste 400 de tineri inscrisi pot beneficia de oportunitatile de cariera oferite de nume importante din mediul de afaceri romanescu precum Deloitte, Accenture, Pfizer, Genpact, Raiffeisen Bank, Bosch si Schaeffler Romania.

Mai multe detalii despre BCCSE si Hai Acasa! pot fi gasite accesand http://bccse.lsrs.ro/ si http://haiacasa.lsrs.ro/.    

Sustinem si ne sustin: EventLink360, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Succes pentru Romania, Inspire Group, Catalyst, AEGEE, Techsylvania, GEYC Romania, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Fundatia Dignitas, ANPCDEFP.

Parteneri media: Radio Romania International, Radio Romania Cultural, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, Evenimentul Zilei, RomaniaPozitiva.ro, OnlineStudent.ro, DiasporaLive.ro, Edu-news.ro, Studentie.ro, StiriONG.ro, AcademicLink.ro.