Dezbatere societala: “Cluj 2015” – capitala Responsabilitatii Sociale

0

Societal va invita la o noua dezbatere de marti, pe 26 martie, cu tema ”Cluj 2015 – capitala Responsabilitatii Sociale”.

In urma unei competitii stranse cu alte orase, Clujul a primit titlul de Capitala Europeana a Tineretului pentru anul 2015 ([email protected]). Ce a adus valoare adaugata candidaturii este eticheta ”SHARE Responsibly”, oferita proiectelor ONG. Pornind de la experienta proiectului Societal, echipa REPER21 isi propune prin aceasta eticheta sa incurajeze ONG-urile sa integreze Responsabilitatea Sociala in proiectele propuse sub umbrela YAC 2015 – [email protected]

Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din intreaga tara aplica aceste principii in evenimentele si proiectele pe le organizeaza. Clujul gazduieste deja trei ”pioneri” ai Responsabilitatii Sociale care lucreaza din octombrie 2012 cu echipa REPER21: Societatea pentru Consum Responsabil (SRC), Support for Youth Development (S4YD) si Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVC).

Ce inseamna un ”proiect responsabil”? De ce sa aplic principiile responsabilitatii sociale in activitatile organizatiei mele? Ce instrumente pot folosi? Cum ma poate sprijini echipa REPER21 si cea a YAC 2015?

Acestea sunt intrebarile care isi vor primi raspuns alaturi de:

– echipa REPER21/Societal (Ana-Maria Paladus, Cristiana Bobarnac si Bogdan Gioara)

– Andras Farkas, management si comunicare Parteneriat pentru [email protected]

– ”Pionierii” Responsabilitatii Sociale din Cluj: SRC, S4YD si CVC

Evenimentul va avea loc la Cluj, in Bastionul Croitorilor (str. Baba Novac 35), de la 18.00!

Pentru inscrieri trimiteti un scurt e-mail la adresa: [email protected]

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la casa Turnul Croitorului, din str. Baba Novac, nr. 35.

ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.

SUSTINATORI: Serviciul Public pentru Administrare obiective culturale si sportive – Cluj, Romaniapozitiva.ro, Alternativ.ro, StiriONG.ro, Ecomagazin.ro, Sub25.ro, Modernism.ro, Hipmag.ro, LiterNet.ro.

follow_stiriong-6239799