EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj

0

Repair Café Cluj împreună cu libăria Bookstory le reaminteşte doamnele şi domnişoarele că lucrurile stricate nu se aruncă, ci se repară. Pe această cale suntem invitate să învăţăm să meşterim, independent de prezenţa vreunui bărbat prin preajmă.
Ne vedem pe 6 aprilie la ora 18.00 la librăria Bookstory, blv. Eroilor, nr. 6-8, Cluj-Napoca.

Reparaţiile de bază din casă ne-am bucura să fie o activitate la îndemâna oricui îşi doreşte să se descurce singur/ă. Fără să conteze dacă eşti o doamnă sau un domn. Prea ne-a obişnuit societatea contemporană că bărbatul e cu reparaţiile şi femeia îşi are locul doar la cratiţă. Pentru că multe dintre voi ne-au împărtăşit că au obosit să se roage de partener, de tata, de un frate sau amic să vină să repare balamaua de la uşă sau siguranţa arsă!

De vă încântă încântă într-adevăr ideea de a învăţa cum să reparaţi singure clanţa de la uşă, robinetul din baie, cablul întrerupt de la căşti, jucăria preferată a copilului, precum şi multe alte obiecte din gospodărie, vă dăm întâlnire pe data de 6 aprilie la ora 18.00 la librăria Bookstory. 

Învăţăm împreună cum să reparăm uşor şi cu plăcere, într-o ambianţă antrenantă şi creativă, alături de oameni îndemânatici, pasionaţi şi prietenoşi. O oportunitate de a te bucura de inspiraţie şi de comunitate!


Rămâneți conectați pe eventul de pe FB.