Edu Funny Fest editia a III-a: Tu ce faci in Saptamana Scoala Altfel?

0

Cea de-a treia editie Edu Funny Fest se ve desfasura, asa cum v-am obisnuit, la Centrul de Conferinte Providenta in Saptamana „Scoala Altfel – Sa stii mai multe sa fii mai bun!”, 6-10 aprilie 2015.

Organizat de Asociatia APSIDES, Edu Funny Fest este primul eveniment din Iasi specializat in activitati educationale nonformale dedicate prescolarilor si scolarilor.  Scopul sau este acela de a reuni si de a implica copiii, cadrele didactice si parintii in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale elevilor, sa le puna in valoare abilitatile si talentele in diferite domenii si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in context educativ nonformal.

Evenimentul Edu Funny Fest beneficiaza si in acest an de sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi si al Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi, partenerii principali ai evenimentului. Alaturi de acestia editia a III-a a evenimentului se va desfasura cu sprijinul a peste 40 de parteneri, institutii publice, societati comerciale si organizatii nonguvernamentale, lista completa a acestora poate fi consultata de site-ul http://edufest.ro/.

Pe parcursul „Saptamanii Scoala Altfel”, 6-10 aprilie, la Edu Funny Fest, prescolarii si scolarii vor putea participa la o varietate de activitati: exercitii si demonstratii de prim ajutor, prezentare a regulilor de comportament in situatii de urgenta, prezentare de inventii si inovatii la nivel international, Scoala de D.J., salata uriasa de fructe, prima pictura 3D din Iasi, competitie de Kendama, experimente chimice, ateliere de electronica, sah uman, ateliere gastronomice, filme de scurt metraj, concursuri de cultura generala, concursuri sportive, dar si multe alte surprize care sa stimuleze curiozitatea si creativitatea copiilor, talentele si abilitatile acestora in diferite domenii.

Programul complet al evenimentului va fi incarcat pe site-ul http://edufest.ro/ pana la data de 28 martie. Pana atunci pe site gasiti fotografii din cadrul editiilor precedente, dar si informatii despre partenerii implicati.

Cadrele didactice care doresc sa programeze si sa inscrie grupele de copii la Edu Funny Fest intr-una din cele cinci zile ale desfasurarii sale o pot face pe adresa  [email protected] sau la numarul de telefon 0766 704 668.  

Impreuna putem sustine cele mai inovative si ambitioase proiecte din domeniul educational!