Elevii din Bucuresti (si nu numai) invitati sa se inscrie in concursul de educatie ecologica „Scoala Zero Waste”

0

Castiga o tabla interactiva pentru scoala ta sau un laptop pentru tine! “Scoala Zero Waste” este un concurs national de educatie ecologica si colectare selectiva destinat tuturor scolilor din invatamantul primar si gimnazial din Romania, concurs aflat deja la a treia editie. Perioada de desfasurare a competitiei este 20 Aprilie – 29 Mai.

harta-romaniei-23032015-3371154

In primele doua saptamani de inscriere,  s-au inscris scoli din 25 de judete si din Bucuresti.

Scolile din Bucuresti (si nu numai) care doresc sa intre in competitia pentru marele premiu, reprezentat de o tabla interactiva oferita de partenerul proiectului, Continental, se mai pot inscrie pana la finalul acestei saptamani, in data de 28 Martie – detalii despre procedura de inscriere – http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste-2015/

Cei mai silitori elevi vor putea castiga un laptop, o bicicleta, o tableta sau un aparat foto. In plus profesorii coordonatori ai primelor trei scoli castigatoare in Concursul „Scoala Zero Waste” editia 2015 vor primi cate o tableta.

castigatorii_2015_obositi_dar_fericiti-1406817

Spre deosebire de editiile anterioare, in acest an accentul va fi pus pe componenta educationala, elevii fiind incurajati sa organizeze si sa participe la cat mai multe activitati din lista propusa de organizatori. Fiecare activitate realizata aduce un anumit numar de puncte, oferindu-se astfel sanse egale tuturor scolilor participante, indiferent daca sunt de la oras sau de la tara, daca au sau nu multi elevi, sau daca numarul participantilor este mare sau mic.

activitati_educationale-6678812

Organizatorii isi doresc sa rasplateasca eforturile cat mai multor elevi implicati in acest concurs. Pe aceasta cale invita toate companiile care doresc sa se implice si sa acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora si indiferent de judet  sa ia legatura cu organizatorii la [email protected]

Pentru mai multe informatii: Email: [email protected], Site: http://www.ecostuff.ro