HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod

0

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC) va organiza evenimentul intitulat, „HackITall” în perioada 18-19 martie, care se va desfășura la Biblioteca UPB

Scopul evenimentului HackITall este de a adduce în contact direct specialiștii din domeniul IT&C cu studenții din Facultatea de Automarică și Calculatoare, dar în același timp și cei din Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Cibernetică (ASE) și Facultatea de Matematică și Informatică (UB). Studenții au posibilitatea de a-și promova și îmbunătăți competențele tehnice din acest domeniu, de a beneficia de oportunitățile oferite de către partenerii IT&C, fie că este vorba de posibile angajări, un internship sau de o bursă. 

Hackathoanele sunt combinația perfectă între un eveniment social și unul de coding. Scopul concursului “HackITall” este de a aduce în contact direct specialiștii din domeniul IT&C cu studenții, care au astfel șansa de a-și demonstra competențele în programare, și totodată, de a-și dezvolta capacitatea de a lucra în echipă. De asemenea, studenții vor trăi pentru 24 de ore experiența de a lucra sub presiune și de a avea un deadline stabilit de o companie. 

Dezvoltarea skill-urilor profesionale reprezintă un aspect esențial în viața studenților, iar acest hackathon constituie o oportunitate extraordinară de extindere a comunității tech mondiale și, implicit, de interacționare și îmbogățire a cunoștințelor IT.

 Pentru mai multe informații, precum și pentru înscriere, intrați pe hack.lsacbucuresti.ro