Invitatie: Egalitatea de sanse si de gen in comunitatea romaneasca, Bucuresti – 27 Martie 2015

0

Femeile din Romania se confrunta cu discriminare de gen, atat din punct de vedere al locului pe care il ocupa in familie si la serviciu, cat si din punct de vedere al castigului salarial, puterii de decizie, timpului liber disponibil si al sanatatii. Mai mult, Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste egalitatea de sanse intre femei si barbati[1];

Cu toate acestea, societatea civila si autoritatile publice joaca un rol esential in sustinerea principiului egalitatii de sanse, precum si in promovarea femeilor in societate, prin intermediul proiectelor pe care le deruleaza si a exemplelor de buna practica pe care le pot oferi.

In data de 27 Martie 2015, va invitam in cadrul seminarului “Egalitatea de sanse si de gen in comunitatea romaneasca” sa aflam impreuna cum putem promova egalitatea de sanse si de gen acordata femeilor din Romania.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Four Change in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si va avea loc vineri, 27 martie 2015, in intervalul orar 9.30 – 13.00, Sala Safir, Hotel Marshal Garden, Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, Bucuresti.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului ” EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii“, co-finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”.

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana la data de 26.03.2015 la numarul de telefon 0751 289 884 sau e-mail [email protected], persoana de contact, Rodica Nenov.

Agenda evenimentului.

Va multumim si va asteptam,

Aurelia Pasare,

Presedinte

Asociatia Four Change

[1] Conform Indexului privind Egalitatea de Gen realizat de Institutul European pentru Egalitate intre Femei si Barbati din Bruxelles, 2013