Invitatie la prima sesiune de informare in cadrul fondului pentru inovare civica

0

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) organizeaza miercuri, 29 Februarie 2012 prima sesiune de informare in cadrul Programului de finantare Fondul pentru Inovare Civica, lansat recent.

Sesiunea de informare va avea loc la Palatul Parlamentului, intre orele 11.00 – 14.30 in Sala de Expozitie “Constantin Brancusi”, Strada Izvor nr 2-4, intrarea A 3 (vis-a-vis de Parcul Izvor), Bucuresti.

Fondul pentru Inovare Civica este un instrument de finantare propriu al FDSC, menit sa sprijine initiative inovatoare ale ONG-urilor, cu accent pe actiuni civice. Programul este sustinut financiar de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe si donatori privati din Romania, reprezentati in acest moment de sectorul de afaceri prin urmatoarele companii responsabile social: OMV PETROM si Raiffeisen Bank.

Sesiunea de informare va avea o prima parte de prezentare generala a Programului de finantare, urmand ca in partea a doua, reprezentatii FDSC sa raspunda intrebarilor adresate de participanti privind aspecte specifice legate de pregatirea proiectelor.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, autoritatilor/institutiilor publice, mass media. 

Confirmarea prezentei la acest eveniment se va face completand formularul de inscriere pana cel tarziu marti 28 februarie 2012, ora 16.00, persoana de contact: Cristian Ticu email: [email protected]