Invitatie: Lansarea Schemei de grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman

0

Consortiul format din KEK-CDC Consultants, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat, in calitate de Organism Intermediar Elvetian (OIE) pentru administrarea Fondului Tematic pentru Participarea Societatii Civile, organizeaza marti, 29 mai 2012, in Bucuresti (locatia va fi anuntata ulterior), evenimentul de lansare al Schemei de grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile. In a doua parte a evenimentului va avea loc sesiunea de informare in cadrul careia vor fi prezentate detalii referitoare la Cererea de propuneri de proiecte din cadrul programului de finantare amintit, iar reprezentantii OIE vor raspunde intrebarilor adresate de participanti privind aspecte specifice legate de pregatirea proiectelor.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, autoritatilor/institutiilor publice, mass media.

Confirmarea prezentei la acest eveniment se va face completand formularul de inscriere pana cel tarziu joi 24 mai 2012, ora 16.00.

Pentru mai multe detalii contactati pe Cristian Ticu, Specialist PR, email: [email protected]

Locatia evenimentului va fi anuntata ulterior prin e-mail persoanelor inscrise prin intermediul formularului de inscriere.

Mentionam ca participarea la eveniment este gratuita. Organizatorii nu asigura transportul si/sau cazarea participantilor.