Jocul rupe masca tacerii

0

Asociatia Audiosofia anunta derularea etapei a doua din cadrul proiectului “Jocul rupe masca tacerii” realizat cu sprijinul Fundatiei pentru Comunitate si MOL Romania.

Cu aceasta ocazie, 8 copii si adolescenti hipoacuzici, purtatori de implant cohlear, vor evolua pe scena, in premiera in Romania, alaturi de prietenii lor auzitori. In cadrul Taberei Nationale de implant cohlear organizata de firma Audiologos si de compania austriaca Med-El, ei vor oferi publicului spectacolul cu titlul “In cautarea fericirii”.

Va fi un spectacol de improvizatie, teatru, muzica si dans, in care fiecare va avea posibilitatea sa faca dovada talentelor si aptitudinilor sale, intr-un cadru special, alaturi de parinti, prieteni, rude, specialisti (medici, audiologi, psihologi, logopezi), invitati speciali si presa. Va fi o demonstratie autentica de spargere a barierelor, de auto-cunoastere si depasire a propriilor limite, prin acceptarea valorilor umane universale.

Trupa de teatru va fi coordonata pe tot parcursul taberei, de o echipa de 3 voluntari profesionisti in aplicarea tehnicilor de dans, terapie prin joc si drama-terapie. Intalnirile si repetitiile pentru spectacol vor avea loc zilnic, pe tot parcursul desfasurarii taberei. Printre invitatii speciali se numara reprezentantii oficiali ai finantatorului principal “Fundatia pentru comunitate” si ai partenerilor de proiect: firma Audiologos (organizatorul taberei), Otomed Medical Center, Asociatia “Asculta viata” si “Asociatia de terapie prin joc si dramaterapie din Romania”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 august 2014, orele 20:00, in sala de festivitati a Pensiunii Arnica din Moeciu de Sus. Va fi un prilej inedit de a descoperi alaturi de copii, tainele drumului spre fericire!