LEADERS: Pregatire tineri manageri si antreprenori

0

Fundatia LEADERS organizeaza, in perioada 21-27 iulie, la Predeal cea de-a 6-a editie LEADERS Academy, program neconventional de leadership. In cadrul programului tinerii manageri si antreprenori au parte de activitati de supravietuire cu Fortele Terestre si primesc raspunsuri la problemele cu care se confrunta in business.

Acestia ajung sa isi cunoasca mai bine propriile atuuri si necesitati prin activitati de supravietuire cu Fortele Terestre, comunicare prin teatru, lucrul in echipa prin activitati nautice si simulari de business real. In plus, analizeaza impreuna cu speakeri de exceptie problemele pe care le au in business si gasesc solutii.

Intr-un mediu de business din ce in ce mai dificil, un tanar antreprenor trebuie sa gaseasca solutii atat problemelor de ordin financiar, cat si celor de echipa, astfel incat este foarte dificil sa  fie concentrat pe stilul managerial si pe autocunoastere. Programul LEADERS Academy reprezinta exact grija de a descoperi un lider autentic pentru a avea o baza solida in business pe termen lung. In plus, participantii sunt apoi sustinuti sa puna in practica ceea ce au invatat prin sesiuni lunare de mentorat., declara Adelina Maria, Fondator LEADERS School & Academy.

Cea de-a 6-a editie a LEADERS Academy are drept invitati antreprenori, specialisti si trainer-i cu experienta, precum Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului George Enescu, Daniel Bichis, Senior Trainer Competent Consulting, Mihai Lungeanu, Regizor Teatrul Radiofonic, Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest, Cornel Costea, Senior Trainer Partner ProActive Solutions, Sorin Drugan, Campion la Navigatie si Fondator SetSail, Cristian Lupes, Dirijor, Dragos Anastasiu, Presedinte TUI Center & Eurolines, Caroline Fernolend, Vicepresedinte Fundatia Mihai Eminescu Trust.

Experienta Leaders Academy se traduce prin beneficii pe 3 planuri:

autocunoastere (descoperirea punctelor tari si a slabiciunilor, constientizarea propriul leadership, cunoasterea limitelor si depasirea lor, confruntarea cu necunoscutul)

comunicare (descoperirea puterii cuvintelor si a conversatiilor eficiente, construirea unor relatii puternice si motivarea echipei)

echipa (formarea echipelor eficiente; cresterea eficientei echipei prin folosirea diversitatii si prin delegare a sarcinilor).

LEADERS Academy isi propune sa actioneze in doua etape: pe termen scurt, in timpul programului, fiecare participant isi stabileste o lista de obiective pe care isi propune sa le indeplineasca in cele 5 zile; pe termen lung, au loc 10 sesiuni de mentorat in care invitatii raspund nevoilor participantilor.

Costul de participare la LEADERS Academy este de 850 de euro.

Pachetul de acces include: participarea la toate cursurile, cazare 6 zile la Hotel Orizont**** din Predeal in camere duble twin, 3 mese/zi, pauzele de cafea, mentoring lunar gratuit timp de un  an, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job si discount-uri la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere.

Inscrierea se poate realiza online AICI.