Leadership si Management de personal in ONG-uri

0

„A fost o data ca niciodata, un sat inconjurat de o prea-frumoasa si deasa padure. Satenii foloseau lemnul copacilor pentru a face focul, dar nimeni nu s-a gandit sa planteze alti copaci in loc … Asa ca, in scurt timp, n-a mai ramas un singur copac in toata acea padure semeata, iar lemnul s-a terminat si satenii au murit de frig si de foame. Nu au avut de ales si au trebuit sa mearga mai departe pentru a gasi un nou loc unde sa se stabileasca”.

Uneori, asa se intampla atunci cand lucram in ONG-uri. Petrecem atat de mult timp incercand sa gasim bani si solutii pentru a-i ajuta pe ceilalti, incat uitam de noi insine. Azi asa, maine asa, pana cand ne trezim epuizati complet sau lipsiti de acea motivatie – sau lemn de foc – atat de necesar pentru a merge mai departe.

Participand la acest atelier vom afla cum putem sa ramanem concentrati pe relatia cu exteriorul organizatiei (finantatori, clienti, beneficiari) fara sa pierdem imaginea de ansamblu asupra  activitatii din interior (viziunea noastra si oamenii). Vom discuta despre cum putem sa asiguram un leadership rezistent in timp care are un impact pozitiv asupra societatii si, in acelasi timp, sa avem grija de oamenii care produc acest tip de impact.

Atelierul acopera:

– Care este abordarea curenta de leadership in interiorul organizatiei mele. Este potrivita?

– Viziunea organizatiei noastre: cum o „traim”, cum o impartasim cu ceilalti, cum comunicam despre ea si cum contribuim la materializarea sa?

– Cum gestionam managementul resurselor umane si caracteristicile specifice de HR ale sectorului non-corporate?

– Ce ii motiveaza pe oameni sa lucreze intr-un ONG si ce pot face pentru a le activa si mentine motivatia?

Cat costa?

Atelierele sunt gratuite si sunt destinate ONG-urilor. Va oferim posibilitatea de a face o donatie catre Bridging The Gap prin sistemul PAYBAY (Pay As Your Budget Allows You – Platesti atat cat iti permite bugetul). Banii care se strang sunt donati catre activitatea Bridging The Gap. Reprezentati ai tuturor ONG-urilor din Romania sunt invitati sa aplice pentru cele 15 locuri disponibile. Acest atelier va fi tinut in limba

PROGRAM Joi 23 aprilie 2015 10:00 – 16:30

Adresa: Maastricht School of Management, Str. Putul lui Zamfir 36, Bucuresti 011684

Data limita pana la care pot fi completate aplicatiile pentru acest atelier este vineri, 17 aprilie, ora 12:00. Candidatii selectati vor fi anuntati pe parcursul aceleiasi zi, pana la ora 17:00.

TRAINER

Eugeniu Girla

Pasionat de oameni, HR si training din 2005, Eugeniu lucreaza de peste 4 ani in sectorul ONG, inclusiv in cadrul AIESEC Moldova & AIESEC Ucraina. In acest timp, a lucrat, de asemenea, in sectorul corporate ca trainer de business si recrutor. Din 2012 activeaza in cadrul Academiei Nicolae Dumitrescu, in Republica Moldova, o afacere cu radacini sociale, centrata pe educatie.

Pentru a aplica, click aici.