LSRS lanseaza o noua editie a BCCSE

0

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) lanseaza inscrierile pentru cea de-a patra editie Business Consulting Case Study Event (BCCSE) – workshop si competitie de consultanta strategica bazata pe studii de caz.

Evenimentul va reuni 30 de studenti si absolventi romani de top cu studii superioare in strainatate. Timp de o zi, acestia vor fi consultanti pentru a rezolva un studiu de caz sub forma de simulare a unei probleme reale din domeniul management-ului strategic.

BCCSE face parte din evenimentul de cariere dedicat tinerilor cu experienta internationala „Hai Acasa!” si se desfasoara concomitent cu acesta, in data de 22 iunie 2013a la Bucuresti. Participantii vor fi selectati pe baza CV-ului si a unei scurte scrisori de intentie, pe care va invitam sa le trimiteti la adresa de e-mail [email protected] pana la data de 16 iunie.

Editiile precedente ale Business Consulting Case Study Event s-au bucurat de succes in randul studentilor si absolventilor datorita oportunitatilor concrete de dezvoltare a abilitatilor practice de consultanta si a prezentei unor companii de renume mondial in randul partenerilor nostri.

Mai multe despre proiectul Business Consulting Case Study Event  puteti afla pe pagina oficiala a proiectului: http://bccse.lsrs.ro. 

follow_stiriong-5499080