Marii profesionisti ai Romaniei, in dialog cu tinerii

0

Vineri, 25 septembrie 2015, in ultima zi a Conferintelor practice BookLand Evolution, tinerii din Bucuresti ii vor intalni pe: Florentina Opris – realizator de emisiuni de sanatate si miscare Kanal D, Daniela Prisacariu – coordonatoare Programe Asociatia ACCEPT, Mihaela Mathe – Trainer „Speakers Club Junior”, si Vlad Eftenie – Lector dr. Arhitect Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”. In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul si vicepresedintele Asociatiei Tineri de Succes.

Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 – 17:00, la Academia de Studii Economice (Amfiteatrul 1). Intrarea este libera! Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui! Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze. 

„Cand oamenii se aduna impreuna fac lucruri minunate. Iata-ma astazi  alaturi de un partener asemeni mie, ce incearca sa faca o viata mai buna tuturor prin actiunile sale, si legate de un stil de viata sanatos, asa cum si eu il promovez prin toate canalele media in viata tuturor oamenilor. Pentru ca si atitudinea conteaza, mai ales cu ajutorul cartilor, propun sa “ALEGI SA FII SANATOS!” – Florentina Opris.

Inceputul este cel mai dificil. O buna ascultare a propriei voci interioare, pasiunea pentru ceea ce faci, interesul, implicarea, entuziasmul si curiozitatea privirii de copil sunt in masura sa ghideze drumul spre o destinatie sigura, pe drumul fiecaruia. Atunci cand suntem mici, ne dorim sa fim maturi, iar atunci cand crestem, privim cu nostalgie anii copilariei. Copilul din fiecare trebuie pastrat in dimensiunea sa autentica, intrucat el este singurul in masura sa pastreze viu un foc interior al permanentei cautari aflate sub semnul jocului. Caci prin joc totul devine usor si posibil, materia capata atingerea magica a spiritului creator pe care fiecare il purtam in noi si pe care trebuie sa-l descoperim, cu fiecare gest si in fiecare secunda.” – Vlad Eftenie

BookLand Evolution pune la dispozitia tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. 

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Parteneri media: KISS TV, KISS FM, TVR 2, Radio Romania Cultural, Tango, Rol.ro, Femina.ro, Ziarul Ring, Kudika, Intuitext, Suntparinte.ro, Didactic.ro, Olimpiade.ro, Eva.ro, Edu News, BUZZ!Camp, Integral Edu, pemeserie.ro, 4Career, Learn & Go, Business Woman, romanialibera.ro, Casa mea, Caminul, Be Where, Terra Magazin, Ziare.com, Business24, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar evenimente, Orasul meu, regielive.ro, IQool, sfatulparintilor.ro si studentie.ro.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand timp de 3 ani peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.