Ministerul Muncii organizeaza editia a II-a a Targului National de Economie Sociala

0

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) organizeaza editia a II-a a Targului National de Economie Sociala, de acesta data in Piata George Enescu din Bucuresti, in perioada 12-14 octombrie 2011.

Targul aduce in centrul orasului 50 de intreprinderi romanesti de economie sociala, cooperative, institutii de micro-finantare, furnizori de servicii sociale si altele, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu si fara componente de incluziune sociala, in scopul promovarii acestora.

Acest eveniment este cea mai buna ocazie sa aflam ce sunt intreprinderile de economie sociala, cu ce se ocupa, cu cine lucreaza si care este rolul lor in dezvoltarea comunitatilor din punct de vedere economic, dar si din perspectiva integrarii sociale.

Pentru vizitarea targului, accesul publicului larg va fi gratuit.

Simultan va avea loc conferinta Economia sociala – model inovator pentru promovarea incluziunii active a persoanelor defavorizate, la Sala Palatului (in Sala Coloanelor, din 12 octormbrie 2011, de la ora 10.00). Conferinta are participare internationala si se adreseaza initiatorilor si promotorilor de activitati de economie sociala, precum si profesionistilor din mediul public si privat interesati de oportunitatile de cooperare in acest domeniu.

MMFPS organizeaza targul de economie sociala in cadrul proiectului strategic „Economia sociala – model inovator pentru promovarea incluziunii active a persoanelor defavorizate”. Proiectul este desfasurat in parteneriat si contribuie la dezvoltarea unui sistem unitar, eficient si modern privind economia sociala, participand astfel la cresterea calitatii vietii cetatenilor Romaniei prin promovarea incluziunii active a acestora atat pe piata muncii, cat si in viata sociala.

Pentru detalii va invitam sa vizitati pagina de internet: www.economiesociala.info