O fotografie te poate trimite, gratis, la EXPO MILANO 2015! Concurs de fotografie – SUPPLY CHA!NGE

0

Esti fotograf profesionist sau esti, pur si simplu, pasionat de fotografie? Ne trebuie de la tine o singura dovada, ca sa intri in competitie!

Indiferent de meserie, dar daca esti iubitor al fotografiei, al alimentatiei sanatoase si al principiilor de utilizare sustenabila a resurselor planetei, te invitam la concurs! Exista o singura conditie: sa ai 14 ani impliniti.

Ce-ti iese? O calatorie pentru doua persoane, la EXPO Milano 2015, in luna octombrie.

Incepand cu luna iunie, a fost lansata varianta in limba romana a site-ului oficial al proiectului Supply Cha!nge. Totodata, lansarea este insotita de invitatia pentru inscrierea la concursul international de fotografie FOOD VISION.

Competitia foto se numeste „What the world eats beyond EYD 2015″/ „Cu ce ne hranim dupa Anul European pentru Dezvoltare 2015″. Aceasta se concentreaza pe problematica alimentatiei sustenabile (una dintre ariile de interes marcate in Obiectivele de Dezvoltare Durabila) si se desfasoara in doua etape: competitia nationala, desfasurata in fiecare dintre cele 28 de state membre in cadrul proiectului. Castigatorul etapei nationale va intra in etapa a doua: competitia internationala, premiata cu participarea la „International Business Seminar” de la Milano.

Trimite fotografia ta, pana in 31 august, prin aplicatia online, disponibila la adresa http://supplychainge.org/concursdefotografie-ro/inscriere si intra in competitie! Poti sustine online fotografiile preferate, precum si sa-ti rogi prietenii sa-si arate sustinerea fata de contributia ta.

La nivel national, va fi premiata fotografia nominalizata de juriul format din membri ai societatii civile din Romania. Daca fotografia trimisa de tine va fi cea mai buna, vei fi fericitul detinator al unui tricou oferit de CULT STORE, http://www.cultstore.ro si vei intra in posesia unui voucher, pentru un pranz BIO pentru doua persoane de la Fortis Food, http://www.mancarefortis.ro!

De asemenea, cele mai reusite fotografii, dintre cele inscrise la nivel international, vor intra in componenta unei expozitii mobile pe teritoriul Europei si vor fi cuprinse intr-un catalog foto.

Si, desigur, MARELE PREMIU! O calatorie pentru doua persoane, la EXPO Milano 2015, in luna octombrie.

Modalitatea in care majoritatea alimentelor sunt cultivate sau produse afecteaza mediul inconjurator. A venit timpul sa transformam producerea alimentelor intr-un proces sustenabil!

Inscrie-te la concursul de fotografie FOOD VISION si ia-ne premiile! Exprima-ti viziunea asupra alimentelor echitabile si ecologice. Revendica o industrie alimentara sustenabila!

Mai multe informatii privind termenii si conditiile de inscriere si participare la concurs, accesati www.supplychainge.org, Romania.