ONG-urile pot depune proiecte pentru programul „Scoala altfel” din 2014

0

Organizatiile neguvernamentale pot depune proiecte in cadrul programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” ce se va desfasura in perioada 7- 11 aprilie 2014 si va consta in derularea, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, intr-o saptamana din al doilea semestru scolar, a unui orar special format doar din activitati cu caracter non-formal.

Programul isi propune implicarea, deopotriva, a elevilor si a dascalilor, in activitati extracurriculare si extrascolare, interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Anul acesta, clopotelul acestei saptamani va suna in data 11 aprilie 2014. Activitatile propuse exced curriculumul naţional si speram sa aduca plus-valoare intregii comunitati scolare, prin competente, coeziune, spirit de echipa si, nu in ultimul rand, prin zambetele elevilor si dascalilor implicati.

Partenerii Ministerului Educatiei Nationale in acest demers sunt numerosi. In primul rand, e fiecare dascal si elev din Romania. Totodata, ne bucuram de sprijinul structurilor reprezentative ale elevilor, prin intermediul Consiliului National al Elevilor, dar si al organizatiilor non-guvernamentale care se vor implica direct, prin proiecte implementate voluntar si gratuit la nivelul scolilor.

Proiectele pot fi depuse pe platforma: http://sae.edu.ro/2014/despre.php