Oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala pentru tineri

0

Mijlocul lunii mai sta sub semnul oportunitatilor de cariera si dezvoltare profesionala pentru tineri. Pentru prima editie Career Leader, proiect marca Akcees, au fost pregatite sesiuni de training oferite de specialisti in domeniu, workshop-uri interactive si stagii de practica.

Career Leader ofera tinerilor sansa de a lucra alaturi de specialisti si de a acumula experienta de calitate. Fiecare zi de eveniment deschide perspective profesionale intr-un domeniu diferit. Participantii vor afla despre oportunitatile de cariera existente, vor participa la un training de specialitate si vor rezolva un studiu de caz, avand sansa ca la final sa se numere printre castigatorii stagiilor de practica si premiilor oferite de catre companii.

Dezvoltare profesionala in IT

Ziua de marti, 15 mai, este dedicata tehnologiei informatiei. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa inteleaga ce presupune o cariera in domeniul IT si vor avea sansa de a lucra timp de o zi alaturi de profesionisti si specialisti din compania Microsoft! La finalul zilei, cei mai buni participanti au sansa de a primi stagii de practica si premii din partea companiei.

Consultant pentru o zi!

Miercuri, 16 mai, tinerii interesati de o cariera in domeniul managementului strategic si al consultantei vor participa la o sesiune de training sustinuta de reprezentanti ai Controller Institut, lider de piata in Austria ca furnizor de programe de training in administrarea afacerilor si dezvoltarea abilitatilor si competentelor manageriale. Ulterior, acestia vor fi consultanti pentru o zi sub indrumarea atenta a reprezentantilor Contrast Management Consulting.

Participa la eveniment

Daca esti un tanar motivat si bine pregatit care isi doreste sa acumuleze experienta profesionala de calitate in cadrul unor companii de renume, poti fi unul dintre participantii la eveniment. Aplicatia se realizeaza online prin trimiterea CV-ului la adresa [email protected], mentionand in subiect domeniul dorit (IT/consultanta) si numele candidatului. Participarea la eveniment este gratuita iar procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din specialisti in resurse umane. Finalistii vor fi anuntati pe site-ul evenimentului http://akcees.ro/career in data de 15 mai.