Pana in 11 mai va puteti inscrie la conferinta de fundraising!

0

19-20 mai sunt zilele fundraisingului in Romania! In plina primavara, va avea loc la Cluj cea de-a opta editie a Conferintei “Atragerea Fondurilor din Comunitate”. Pana in 11 mai va puteti inca inscrie completand formularul de pe site-ul www.arcromania.ro.  

Anul acesta, castigatorul premiului cel mare al Galei Oameni pentru Oameni si al premiului pentru cea mai buna campanie de atragere de fonduri, Asociatia Salveaza Vieti va fi prezenta la Conferinta. Veti afla de la ei cum au reusit sa mobilizeze peste 1.000.000 de euro intr-o singura campanie!

De asemenea, castigatorul premiului pentru cel mai bun fundraiser al anului, Iulian Vacarean, reprezentand Asociatia Beneva, va fi la Conferinta pentru a vorbi despre cum o organizatie mica poate schimba si transforma lucrurile cu resurse putine si multa implicare.

Alti invitati in Conferinta sunt: Elena Serban, director Fundatia Vodafone, Sorin Axinte (Axu) brand consultant, Peter Barta, director Fundatia Post Privatizare, Cristiana Ionescu, consultant fundraising, Despina Andrei Private Fundraising & Partnerships Manager UNICEF.

Pentru mai multe informatii despre invitati si ateliere va invitam sa urmariti agenda pe site-ul  www.arcromania.ro.

Conferinta “Atragerea Fondurilor din Comunitate”este evenimentul din care fundraiserii pleaca cu energie, idei, informatii noi si cu o motivatie revigorata de a face atragerea de fonduri!