Pe 20 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Fericirii!

0

In 2012, Organizatia Natiunilor Unite a decretat ca 20 martie este Ziua Mondiala a Fericirii. E o zi care merita savurata si sarbatorita, iar noi, cei de la Asociatia Initiativa pentru Fericire, avem 2 propuneri pentru voi: sa vedem impreuna un film simpatic, usurel, de primavara si sa inveselim ziua celor din jurul nostru.

  • Vrei sa vezi filmul “Hector in cautarea fericirii”?

Pe 20 martie, de la ora 20:00, ajunge la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4) “Hector in cautarea fericirii” (“Hector and the Search for Happiness”), un film semnat de Peter Chelsom, regizorul minunatului “Serendipity”. Puteti sa vedeti trailerul oficial, iar apoi va rezervati un loc la film chiar aici, mai ales ca numarul de locuri este limitat. Participarea presupune o donatie de 20 de lei, iar “popcornul fara microunde” este din partea casei. 

  • Vrei sa inveselesti ziua cuiva? 

In acest caz, posibilitatile sunt infinite: mici cadouri din suflet, imbratisari, complimente, o usa tinuta cavalereste, un zambet strengar oferit unei domnite, un covrig dat colegului caruia ii auzi simfonia din stomac, un mesaj trimis cuiva drag cu care n-ai mai vorbit demult si orice altceva credeti c-ar ferici pe cei din jur. 

Noi le-am propus oamenilor din corporatii, firme si organizatii sa creeze niste pancarte cu mesaje pozitive si sa le poarte cu mandrie in drumul lor spre munca sau in pauza de pranz! Cu siguranta o sa inveseleasca ziua tuturor celor cu care se vor intersecta pe drum si in pauza. Daca va place ideea o puteti adapta/adopta la voi la birou sau in organizatie. Va mai incurajam sa faceti poze cu aceste momente frumoase si fericite si sa le postati pe retelele sociale cu eticheta #ZiuaFericirii. Planul nostru e sa le strangem pe toate si sa cream un portofoliu al fericirii. 

Mai multe informatii despre activitatile de pe 20 martie pe www.ziuafericirii.ro.

Hai sa sarbatorim fericirea impreuna!