Peste 100 de activitati la Open Park Festival, editia 2014!

0

Peste 100 de activitati la Open Park Festival editia 2014, intre 24-27 iulie, in parcul Tractorul din Brasov. Evenimentul este organizat de Asociatia Colors si Reteaua CAN impreuna cu partenerii sai si finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului din DJST Brasov.

Pentru al doilea an consecutiv transformam Parcul Tractorul din Brasov intr-un spatiu deschis tuturor copiilor, tinerilor si familiilor acestora. Impreuna cu partenerii nostri am pregatit peste 100 de activitati diferite grupate in 6 mari sectiuni: jocuri, activitati sportive, ateliere creative, ateliere artistice, expozitii si spectacole. Open Park Festival dureaza din 24 in 27 iulie, programul zilnic fiind intre orele 10-22. Accesul se face doar cu bratara de eveniment!

Campionate de fotbal si volei, demonstratii de gimnastica, lectii de dans, body painting, family games, jocuri cu apa, face-a-book, intâlnire cu scriitori brasoveni in voga, ateliere artistice din cultura chineza, persana sau araba, teatru interactiv si multe alte surprize. Plus cea mai mare discoteca in aer liber din Brasov!

Gasesti programul, harta, regulamentul festivalului si link catre formularul de inregistrare pe plinideidei.ro sau www.facebook.com/asociatiacolors.