Planifica-ti cariera pornind de la autocunoastere!

0

Iti doresti o cariera, nu doar un job? Esti dornic de dezvoltare, dar inca nu ti-ai gasit vocatia? Plecand de la intrebarea “Cine sunt eu?” acum poti face o alegere pentru viitorului tau profesional!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) te invita in perioada 5 mai – 21 mai sa iei parte la proiectul Akademics. Aplica, demonstreaza ca esti pregatit sa-ti descoperi aptitudinile, punctele forte, valorile si  tipul de personalitate! 

Aflat la cea de-a sasea editie, Akademics isi schimba anul acesta structura si aduce in traditia proiectului notiunea de „autocunostere” si „coaching”.

Akademics va debuta printr-un Community Building pe 5 si 6 mai al carui scop este ca participantii sa se cunoasca mai bine si sa afle mai multe informatii unii despre altii intr-un mod inedit. Community Building este doar primul pas catre cunoasterea de sine, intrucat sirul evenimentelor nu se opreste aici. Acesta continua prin Sesiunile de autocunoastere, ce se vor desfasura in perioada 7-14 mai. Ce inseamna „autocunoasterea” si cum ne ajuta ea in alegerea carierei potrivite? Raspunsurile practice la toate aceste intrebari le veti putea afla in cadrul sesiunilor de coaching de grup, Workshopul de Stiluri si Valori Individuale, care pune accent pe analiza LSI, workshop-ul “Innovation in Action”, precum si din Sesiunea ESPERE ! A treia etapa a proiectului consta in workshop-uri in companii axate pe 3 domenii de impact: HR, Finante, Marketing si Comunicare. Aceasta etapa isi propune ca, prin intermediul studiilor de caz, profesionisti din domeniile vizate sa impartaseasca activitati concrete din fiecare domeniu, oferindu-le astfel participantilor o privire de ansamblu, vazuta din interior

In urma acestor activitati participantii se vor reuni in Closing Day, unde vor avea parte de o multime de surprize si vor fi premiati. Experienta Akademics nu se termina aici, studentii avand ocazia sa-si continue procesul de autocunoastere prin sesiuni individuale cu unul dintre coachii aflati in program: Anca Rugina, Catalina Chifu, Ludmila Marin, Ileana Bumbulici, Alina Buzatu.

Alatura-te celor care doresc mai mult de la ei si vor sa porneasca de la valori si de la pasiunea pentru un domeniu in alegerea viitoarei cariere! Pentru mai multe detalii si inscrieri acceseaza site-ul www.akademics.aser.ro.