Recicloniada revine! Indemnul ramane: colectati selectiv si reciclati!

0

Recicloniada, evenimentul manifest eco organizat de Apa Nova Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie.

Vineri, 29 iunie, pe strada Lipscani din Centrul Vechi, incepand cu ora 14:00, bucurestenii se vor intalni cu cele mai importante organizatii de mediu si proiecte urbane. Ateliere eco, spatii verzi de relaxare in plin centru al orasului, concursuri numeroase cu premii surpriza si super concertele Animal X si Sistem, toate acestea fac programul unei zile dedicate unui oras mai curat si mai prietenos. 

Pet-uri, teancuri de hartie, sticle, doze de aluminium, tonere si cartuse de imprimanta, becuri sau electronice uzate aduse de bucuresteni vor fi colectate iar cei mai harnici vor putea participa la tombola pentru Marele Premiu al Recicloniadei: bilete si abonamente la cele mai tari concerte ale verii.

In plus, cat mai multe pet-uri si deseuri electrice si electronice sunt recompensate cu discounturi si vouchere de la partenerii Praktiker si Skullcandy cat si cu multe surprize in zona Descult in iarba.

Evenimentul se va bucura de sprijinul Centrului de Informare ONU pentru Romania.