(R)evolutia incepe la ONGFest: invitatie la evenimentul de deschidere

0

(R)evolutia ONGFest incepe anul acesta intr-un mod inedit: va asteptam sa o pornim impreuna vineri, 9 mai, la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 9:00.

Ne vom intalni cu oficialii care sustin evenimentul si vom putea spune fiecare ce (r)evolutie vrem. Vom face impreuna filmul (r)evolutiei, pregatiti-va pentru a fi inregistrati! Programul detaliat al ONGFest (9-11 mai) este disponibil aici.

Accesul in Palatul Parlamentului se face pe baza informatiilor din formularul disponibil aici. Va rugam sa completati formularul pana cel tarziu joi, 8 mai, ora 12:00.

Tot pentru (r)evolutie lansam catre voi, odata cu campania de promovare, si o provocare. Accesati aplicatia de Facebook a ONGFest 2014 disponibila aici si creeati un mesaj personalizat de participare la ONGFest. Postati-l apoi pe pagina de Facebook a organizatiei, sau pe cea personala, pentru a va anunta prietenii, colegii, cunostintele ce (r)evolutie va doriti si pentru a promova in acest fel ONGFest.

Va asteptam apoi, sambata si duminica, 10-11 mai, in Parcul Herastrau (intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle), sa vizitati standurile celor peste 130 de ONG-uri expozante, sa participati la seminarii, dezbateri, ateliere si activitati nonformale, sau sa va bucurati de programul cultural-artistic la scena ONGFest.

Impreuna suntem (r)evolutie!

www.ongfest.ro – www.facebook.com/ONGFest